19 / 05 / 2024

Çırağan kumarhane projesi

Çırağan kumarhane projesi

Çırağan Sarayı'nın kumarhane, gazino, otel ve plaj tesislerine sahip işletme haline getirmek için Amerikan şirketinden 10 milyon dolar kredi de sağlanmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdulah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Tarımla uğraşanlar için altın tavsiye! Çekirdeğini sakın çöpe atmayın

Tarımla uğraşan vatandaşlar kendilerine fayda sağlayacak yöntemleri merak ediyor. İşte o yöntemlerden biri hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

TOKİ Muğla Yatağan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Yatağan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Yatağan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi

TOKİ Aydın Bozdoğan projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle ev sahibi olun!

TOKİ Aydın Bozdoğan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Bozdoğan ‘da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Bozdoğan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Bozdoğan sosyal konut projesi...

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

Emeklilere 55 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: SGK, SSK ve Bağ-Kur'lu emekliler için…

Emeklilere yönelik bankacık sektöründe düzenlenen kampanyalar, önemli fırsatlar sağlıyor. Emeklilerin maaşlarını kendi bankalarından almasını sağlamak için uğraşan bankaların, SSK, Bağ-Kur ve diğer kurumlardan emekli olanlar için farklı fırsatları bulunuyor.

İzmit Kandıra için acele kamulaştırma kararı!

İzmit-Kandıra Devlet Yolu Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyolu ev fiyatlarını artırdı!

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyol projesi, bölgedeki konut ve arazileri değerlendirdi. Çalışmaları devam eden proje, Şile’de konut fiyatları yüzde 36 yükseltti…

Cumhurbaşkanı Erdoğan Galataport'u inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galataport Projesi'nin bulunduğu alanda incelemelerde bulundu.

Edirne Keşan Beyendik başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Keşan Beyendik projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Sur Yapı Antalya Projesi tam gaz! 

Sur Yapı’nın Kepez-Santral bölgesinde 8 milyar TL yatırımla hayata geçirdiği 19 bin bağımsız bölümden oluşan Antalya Projesi’nde tüm etaplar planlandığı şekilde eş zamanlı olarak hızla devam ediyor. Projede 2019 yılının Aralık ayında teslimlerin başlaması planlanıyor.

Çırağan Sarayı bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu!

Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda dünya evine girecek. Çiftin düğününün olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Saray'ın bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu.

Çırağan kumarhane projesi Haberi

Çırağan kumarhane projesi

1960 yılında Çırağan Sarayı, Türkiye'nin Monte Carlo'su haline getirilmesi kararlaştırılmış. Amerikan şirketinden 100 milyon lira (10 milyon dolar) kredi çekilmiş. 150 milyona mal olacağı hesaplanan gazino-kumarhane ve otel tesisleri inşaatı başlayacakmış.


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; içinde bir de kumarhane bulunacak Çırağan tesislerinin inşaatına 1960'ın yaz sonunda başlanacak ve 1965 yılında bitirilecekmiş...


Haberin devamı için tıklayın!


Emlakta nostalji haberleri için...