02 / 05 / 2024

Çırağan Sarayı Kempinski 2014 ücretleri

Çırağan Sarayı Kempinski 2014 ücretleri

Çırağan en pahalı 10 otel arasında. İngiltere'deki lüks seyahat acentası Hurlingham Travel'ın en pahalı oteller listesinde Çırağan Sarayı Kempinski İstanbul da bulunuyor. Otelde bir gece konaklamanın fiyatı 37 bin TL'ye kadar çıkabiliyor.

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

Çırağan Sarayı bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu!

Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda dünya evine girecek. Çiftin düğününün olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Saray'ın bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu.

Çimento kralının oğlu Çırağan'da evlendi!

Hintli çimento kralının oğlu, Çırağan Sarayı'nda evlendi. 5 milyon dolara yapılan düğüne 300'ü aşkın davetli katıldı.

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Sakacı ve Onur Sertkaya ortaklığında kuruldu.

Tülin Şahin Çırağan Palace Kempinski'de 1 aylık oda tuttu!

12 yıllık evliliklerini bitireceği konuşulan ünlü top model Tülin Şahin, Çırağan’da 1 aylık oda tuttu.

Çırağan Proje Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Proje Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Berat Kentkur, Cevat Şar, Faris Ertekin, Ünsal Erdaş ve Semagül Sezen ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün Sarıyer'de kuruldu

Adıyaman Çırağan Sosyal tesisleri hizmete açıldı!

Adıyaman'nın Çelikhan ilçesi Çat Barajı kenarında bulunan ve Yüzen ada manzaralı olan Çırağan Sosyal tesisleri Halkın hizmetine girdi.

Çırağan Sarayı'nın tapusu Beylikdüzü Belediyesi'nde!

Beylikdüzü Belediye Meclisi'nin CHP'li Üyesi ve Meclis Başkanvekili Ömer Şatır ailesi ve kendisine dair bilinmeyenleri Gazetem İstanbul'a anlattı. Şatır, Çırağan Sarayı ile birlikte birçok önemli yerin tapusunun kendilerinde olduğunu söyledi.

Karat 34 lansmanı 15 Nisan'da!

Doğa Şehircilik ve Başyapı’nın; TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Avrupa Yakası’nın en kritik ulaşım akslarının kesiştiği noktada hayata geçirdiği KARAT 34’ün lansmanı, 15 Nisan 2016 Cuma günü Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

Sinpaş Queen Central Park Bomonti görücüye çıktı!

Şehir dışında ürettiği projelerin yanı sıra şehir merkezlerinde de premium projeler geliştirme vizyonu taşıyan Sinpaş GYO, ikinci 10 yılının ilk projesi olan Queen Central Park Bomonti’yi Çırağan Sarayı’nda düzenlenen basın toplantısı ile tanıttı.

Vadistanbul Park metrekaresi 9 bin TL'den satışa çıktı!

Türk inşaat sektörünün sembol projesi Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park, 9 Şubat Salı günü Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanın ardından satışa çıktı. Fiyatlar metrekaresi ortalama 9 bin TL’den satışa sunuldu.

Çırağan Sarayı Kempinski 2014 ücretleri Haberi

Çırağan Sarayı Kempinski 2014 ücretleri

Çırağan en pahalı 10 otel arasında. İngiltere'deki lüks seyahat acentası Hurlingham Travel'ın en pahalı oteller listesinde Çırağan Sarayı Kempinski İstanbul da bulunuyor. Acenta dünyanın en lüks otelleriyle yaptığı iş birliğine bağlı olarak 3 haftalık lüks tatil programları düzenliyor. 

Bu program çerçevesinde kişi üç hafta boyunca dünyanın en pahalı 10 otelinde konaklama şansına erişiyor. 

Oteller arasında Çırağan Sarayı Kempinski de var. Otelde bir gece konaklamanın fiyatı 37 bin TL'ye kadar çıkabiliyor. Turun en pahalı odasında bir gecenin fiyatı ise 25 bin sterlin (92 bin TL). 7 yıldızlı Burç el Arab Dubai'de bulunuyor. Turun 359 bin sterline (1 milyon 334 bin TL) çıkabileceği...