13 / 05 / 2024

Çırağın Group

Çırağın Group

Çırağın Group Kahramanmaraş’ın doğusunda yapacağı yeni projesiyle büyük bir yeniliğe daha imza atacak. Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, "Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe ciddi sıkıntılar var." dedi

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Zafer Aygün tarafından kuruldu.

Neptün Group Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Neptün Group Turizm Anonim Şirketi Pendik'te Sinem Şahin tarafından kuruldu.

Amın Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amın Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Sharafaddın Amın tarafından kuruldu.

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

Gökhan Çıra Sapanca'da 8 milyon TL'ye arsa aldı!

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra Sapanca'da bungalov evler için cüzdanının kesesini açtı. Çıra'nın 20 milyon Türk Lirası değerinde bir bungalov hotel tesisi yaptıracağı iddia edildi.

İnan Kıraç: Galatasaray gayrimenkullerini değerlendirmenin yolunu bulmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Kıraça Holding kurucusu İnan Kıraç'ın Galasaray ile ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Galatasaray’ın tam 800 milyon doları var' başlıklı yazısı...

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Taşkın tarafından kuruldu.

Mamaş Salzın Group Turizm İnşaat İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mamaş Salzın Group Turizm İnşaat İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Tamkın Group Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tamkın Group Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Yasın F Alaqaılı tarafından kuruldu.

Asil Tuğra İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asil Tuğra İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Özçelebidir tarafından kuruldu.

Çırağın Group Haberi

Çırağın Group

İnşaat sektöründeki güvenilirliği ve yaptığı kaliteli yapılar ile yediden yetmişe herkesin takdirini toplayan Çırağın Group şehrin doğusunda yapacağı yeni projesiyle büyük bir yeniliğe daha imza atacak

Vatan Dergisi'nde yer alan habere göre; Kahramanmaraş İnşaat sektörünün gülen yüzü Çırağın Group yaptığı yeniliklerle adından sıkça söz ettiriyor. Sektördeki güvenilirliği ve kaliteli yapıları ile herkesin takdirini toplayan Çırağın Group, şehrin doğusunda yapacağı proje ile büyük bir yeniliğe daha imza atacak. Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, sektördeki sorunları değerlendirerek, İnşaat sektörünün hassas bir sektör olduğunu ve öz sermaye gerektirdiğinin altını çizdi. İnşaat sektörünün ciddi bir sermaye gerektirdiğini belirten Ali Çırak, Abdülhamit Han mahallesi ve çevresinde kentsel dönüşüm projelerinin devam ettiğini vurgulayarak şunları söyledi.

KURUMSAL FİRMA AVANTAJLI

“Son zamanlarda Kahramanmaraş’ta yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşlar firmalara...