04 / 05 / 2024

City Center satışları

City Center satışları

Esenyurt’un yeni merkezini oluşturan City Center projesinde Kuveytli OSSOS Business Development Co. firması 50 home - office daire satın aldı. Projede son 28 daire satışa sunulurken, şuana dek ulaşılan prim de dikkat çekiyor...

City Center yabancı yatırımcı ilgisiyle satışları yarıladı!

Özyurt AŞ'nin Esenyurt' ta inşasına devam ettiği City Center projesi yabancı yatırımcıların yoğun ilgisini görüyor. Bölgenin yeni merkezi olarak nitelendirilen projede daireler hızla sahiplerini buluyor...

Vaat Center satışta! Peşinde indirimle ödeme imkanı!

TEM ve Basın Express Yolu’nun yanı başında yükselen Vaat Center'da satışlar başladı. Projede konut fiyatları 264 bin dolardan başlıyor. İşte Vaat Center ile ilgili merak edilenler...

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

Vogue Trade Center'da satışlar başladı! Yeni proje!

Ayse Yapı imzasıyla İstanbul Ataşehir Finans Merkezi'nde hayata geçirilen Vogue Trade Center projesinde satışlar başladı. Vogue Trade Center'da fiyatlar 4 milyon 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Royal City'de satışlar başladı!

Akkurt Grup, İzmit'teki ultra lüks bir konut projesine başladı. Royal City'de satışlar başladı!

Özdilek Orange City Bursa satışları fiyatları 2017!

Özdilek Grubu imzasıyla hayata geçirilen Özdilek Orange City Bursa projesinde daire teslimleri hemen yapılıyor. İşte Özdilek Orange City Bursa satışları fiyatları 2017...

Lavinya City Büyükçekmece satışları başladı!

Kullar İnşaat imzalı Lavinya City projesi 305 konut ve 17 dükkandan meydana geliyor. Lavinya City Büyükçekmece satışları başladı.

Bakırköy City Kartaltepe satılık!

Bakırköy City Kartaltepe satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Beyaz İnşaat ve Göktaşlar imzası ile hayata geçirilen proje 9 bin 933 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Bakırköy City projesi satışa sunuldu!

Beyaz İnşaat Göktaşlar Ortak Girişimi, Bakırköy’de 200 milyon liralık yatırımla TMSF’den aldığı arazi üzerinde kentsel dönüşüm çalışmasıyla hayata geçirdiği Bakırköy City projesini satışa sundu.

Demirli Yapı My City Göztepe 5 ay sonra satışta!

Demirli Yapı'nın Göztepe'de inşa edeceği My City projesinde satışlar 5 ay sonra başlayacak. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Aqua City Denizli satış ofisi iletişim!

Satışları devam eden Aqua City Denizli satış ofisi iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteren projenin ilk etabı 900 adet daireden oluşuyor.

Sinpaş Aqua City Denizli satış ofisi!

Sinpaş Aqua City Denizli satış ofisi ile 444 19 74 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin bulunduğu projede satışlar devam ediyor.

Konut satışlarında artış var!

MÜSİAD 14. İnşaat ve Çevre Sektör Zirvesi Antalya'da Latanya City Hotel'de yapıldı. 2014'ün üçüncü çeyreğinde konut satışlarının iyi olduğu bildirildi. Konut satışlarının 2013'ün üçüncü çeyreğine göre arttığı bildirildi.

Ümraniye Simart City'de satışlar çok yakında başlıyor! Ön talep süreci devam ediyor!

Ön talep sürecinin tüm hızıyla devam ettiği Ümraniye Simart City'de satışlar çok yakında başlıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

City Center satışları Haberi

City Center satışları

Türkiye’de ve dünyada bir ilke imza atan Özyurt A.Ş. kamu binaları, üniversite, home - office daireleri, ofis alanları ve alışveriş merkezini City Center projesiyle bir araya getiriyor.


Esenyurt’un yeni merkezini oluşturan City Center yüksek yatırım potansiyeliyle dikkat çekerken, Kuveytli OSSOS firmasına büyük bir satış gerçekleştirildi.


City Cenet projesini hayata geçiren Özyurt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özyurt; “City Center projemize yerli ve yabancı birçok yatırımcıdan talep geliyor. Projeye başladığımızdan bugüne dek Avrupa’ya satışlarımız olmasının yanı sıra son olarak geçtiğimiz günlerde Kuveytli bir firmaya 50 home - office dairenin satışını gerçekleştirdik. Kuveytliler, projenin kiralanacak AVM bölümüne de büyük ilgi gösteriyorlar. Ayıca Türkiye gayrimenkullerinin yatırım açısından büyük potansiyel taşıdığına vurgu yapıyorlar ve her fırsatta Türkiye’ye geldiklerini belirtiyorlar. Projemizde gerçekleştirdiğimiz bu satışın yabancı yatırımcıların...