06 / 05 / 2024

City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semiha Gülcin Pirgaip ve Ataman Pirgaip ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi, Hamza Yerlikaya Bulvarı'nda kuruldu.

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Akbulut ve Aslan Çoban ortaklığında kuruldu.

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 4 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kaya, Uğur Uryan ve Murat Ararat Dirasuyan ortaklığında kuruldu.

City Globex Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

City Globex Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Murat Sarmusak ve Büşra Koç ortaklığında kuruldu.

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt’ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığına kuruldu.

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığında kuruldu.

Diamond Life Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlığı Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Life Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlığı Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Davutoğlu, Ahmet Alıstışarı ve Yaşar Kavşut ortaklığında kuruldu.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tamer Tamdoğan tarafından kuruldu.

Mn City Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mn City Gayrimenkul Limited Şirketi Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Life Way Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Life Way Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 60 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Al Refai tarafından kuruldu.

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih’te  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli  ile Feryat Atasoy  ve Taner Bulut tarafından kuruldu.

Gayrimenkul alan kazanacak! 

İzmir Karşıyaka - Mavişehir’de yer alan Startkey Life Gayrimenkul Broker/Owner’ı Uğur Sezginer, gayrimenkule yatırım yapanların yine kazanacağını söyledi.

City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semiha Gülcin Pirgaip ve Ataman Pirgaip ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi, Hamza Yerlikaya Bulvarı'nda kuruldu. 


City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...