04 / 05 / 2024

Cityscape 2016

Cityscape 2016

Gayrimenkul şirketlerinin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yabancı yatırımcıyla karşılaştığı ilk fuar olan Dubai Global Cityscape başladı. Bu yıl fuara katılan 20 kadar Türk firmasının sergilediği projeler büyük ilgi görüyor.

Cityscape Turkey ne kadar başarılı oldu?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında İstanbul'da organize edilen Cityscape Fuarı'nı anlattı. Kumbasar, MIPIM'in hemen sonrasında düzenlenen fuara olan ilgiyi ve karşılaştırmalardan bahsetti.

Nlogo İstanbul’a Cityscape Cidde'de yoğun ilgi!

Türkiye'nin en çok gayrimenkul proje üreticilerinden biri olan Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'nda büyük ilgiyle karşılandı.

Sinpaş GYO, Cityscape Fuarı'na Queen Central Park ile katılıyor!

Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016’ya, Şişli Bomonti’de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor.

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

Cityscape Turkey için geri sayım başladı!

Dubai Cityscape Global 2016, bu yıl 41 bin metrekare alan üzerinde toplam 272 firmanın katılımıyla yapıldı. Türk gayrimenkul firmaları, Körfez bölgesinin en büyük gayrimenkul fuarı olan Cityscape Global’de her yıl olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaştı.

Iglo Architects, Cityscape Awards 2016’da Övgüye Değer bulundu!

Iglo Architects tarafından İzmir Aliağa’da tasarlanan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası, Cityscape Awards 2016’da, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde, yarışmanın uluslararası jürisi tarafından “Övgüye Değer” (Highly Commended) bulundu.

PAB Mimarlık'a Cityscape Awards 2016'dan ödül!

PAB Mimarlık Gökçeada Lise Kampüsü projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Kamu, Kültür ve Turizm Yapıları” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

Manzara Adalar, Cityscape Global 2016’da sergilendi!

Cityscape Global 2016 Fuarı’na katılan İş GYO, İstanbul’un eşsiz noktalarından birinde konumlanan Manzara Adalar projesini bir kez daha ziyaretçilerle buluşturdu.

Queen Central Park projesine Körfez'den ilgi!

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonlarından Dubai Cityscape 2016 Fuarı’na katıldı.

Cityscape Global'de Türkiye'ye yoğun ilgi!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global 2016 bu yıl 15’inci kez düzenleniyor. Fuara Türkiye’den toplam 26 firma katılırken, firmaların hemen hepsi Körfez yatırımcısının Türkiye’ye olan güvenlerinin tam olduğunu belirtiyor.

Tahincioğlu 3 projesiyle Dubai Cityscape Global 2016'ya katıldı!

Cityscape Global 2016 fuarında Nidakule Ataşehir Batı, Nidakule Finans Merkezi ve Nidapark Kayaşehir projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Dağ Mühendislik iki projesiyle Dubai Cityscape 2016'da!

Dağ Mühendislik, Dubai Cityscape’de, emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen 'Tual Adalar ve Tual Bahçekent' projeleriyle yerini aldı. Türkiye'yi iki projeyle temsil eden Dağ Mühendislik, Körfez yatırımcısını Türkiye'de yatırım yapmaya davet etti.

Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı için İngilizce ek çıkarıldı!

Yeni Şafak, birçok yatırımcıyı bir araya getiren dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından biri olan Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı'na özel İngilizce ek çıkardı.

İstanbul Tower 205, Cityscape Global 2016'da tanıtılıyor!

Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki 36 yıllık tecrübesiyle, İstanbul’da birçok önemli projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, iki büyük projesi ‘Blue Lake’ ve ‘İstanbul Tower 205’ ile Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Cityscape 2016 Haberi

Cityscape 2016

Körfez'in en büyük gayrimenkul buluşmalarından Cityscape Global dün Dubai'de başladı. İlginin yoğun olduğu Cityscape 2016 Fuarı'n açılışını Şeyh Muhammed bin Raşid El Maktum yaptı. Büyük bir heyet ile birlikte fuara gelen Şeyh Muhammed bin Raşid El Maktum'un standları gezdi.


KATILAN FİRMA SAYISI AZALDI

Türk gayrimenkul sektörünün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yabancı yatırımcıyla karşılaştığı ilk fuar olan Cityscape'te birçok yeni proje tanıtıldı. Geçen yıl 61 firmayla çıkarma yapılan fuara bu yıl Türkiye'den 20 civarında firma katıldı. Türk firmalarının projelerine Körfez yatırımcıları büyük ilgi gösterdi.


AMA TÜRKİYE'YE İLGİ SÜRÜYOR

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türkiye'deki yatırımcı şirketler tarafından kampanyalarla milli ekonomiye destek vermek isteyen firmaların birçoğu bu yılki Cityscape Dubai 2016 fuarında yerini aldı. Katılımcı firmaların birçoğu bu yılki fuara milli ekonomiye destek vermek...