16 / 05 / 2024

Cityscape dumanka inşaat standı ziyaretçi sayısı

Cityscape dumanka inşaat standı ziyaretçi sayısı

CİTYSCAPE 2015 Dubai fuarında Türkiye'yi temsil eden Dumankaya İnşaat standını 2 bin kişi ziyaret ederken, Barış Dumankaya," Temaslarımız, yatırım olarak geri dönecek" dedi.

Türk inşaat firmaları Körfez’den vazgeçmedi!

Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı'na katılan Türk inşaat stantları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla yoğun ilgi gördü. Şirketler şimdi gelen ön talebi satışa çevirmek için harekete geçti.

Mehmet Özhaseki, Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ortadoğu'nun önemli gayrimenkul fuarları arasında yer alan Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı.

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape Fuarı'na 6 projeyle çıkarma yapıyor!

Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Artaş İnşaat, Dubai Cityscape fuarına 6 projeyle çıkarma yapıyor.

DKY İnşaat 5 katta 71 daireye rezervasyon aldı!

DKY inşaat, Cityscape Global'de Kağıthane'deki DKY On ve DKY Kartal projelerini tanıttı. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, şunları söyledi: "Bir yatırımcı fuarın ilk günü projenin 5 katında 71 daireyi rezerve etti."

Türk inşaatçılar, Dubai Cityscape'te yabancı yatırımcılara yöneldi!

Türkiye’de inşaat sektörünün önemli temsilcileri, Cityscape fuarında yabancı yatırımcılara yönelerek, iç pazardaki satışlarda yaşanan durgunluğu aşma yolunda etkili adımlar attılar.

İnşaat şirketlerinin Dubai'de fuar mesaisi başlıyor!

Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul fuarı olarak kabul gören Dubai Cityscape Global'de Türk inşaat şirketleri gövde gösterisi yapacak. İşte fuara katılacak bazı inşaat firmaları ve projeleri...

Cityscape Global'e Türk inşaatçılar damga vurdu!

Dubai'de yapılan Cityscape Global emlak fuarına Türk inşaatçılar damgasını vurdu. Fuarın ev sahibi Birleşik Arap Emirliklerinden sonra 31 firmayla en fazla katılım Türk firmalardan geldi.

Türk inşaatçılar Dubai'de şov yaptı!

Dubai'de yapılan Cityscape Global emlak fuarına Türk inşaatçılar damgasını vurdu. Fuarın ev sahibi Birleşik Arap Emirliklerinden sonra 31 firmayla en fazla katılım Türk firmalardan geldi.

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Cityscape dumanka inşaat standı ziyaretçi sayısı Haberi

Cityscape dumanka inşaat standı ziyaretçi sayısı

CİTYSCAPE 2015 Dubai fuarında Türkiye'yi temsil eden Dumankaya İnşaat standını 2 bin kişi ziyaret ederken, Barış Dumankaya," Temaslarımız, yatırım olarak geri dönecek" dedi. Türkiye gayrimenkul sektörünün köklü firmalarından Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Dubai Cityscape'te projelerini görücüye çıkardı. Dumankaya Miks, hi-Fit, Dumankaya Horizon, Flex Office Bahçeşehir, Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinin tanıtımını...