09 / 05 / 2024

Cityscape Katar 2018

Cityscape Katar 2018

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

Ergün Mimarlık, Cityscape Awards 2018’de finalist oldu!

Ergün Mimarlık, Atlaspark AVM ve Mermerler Plaza projeleriyle Cityscape Awards 2018’de 2 ayrı kategoride finalist oldu.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Cityscape Katar 2018 emlak fuarı bugün sona erecek!

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

Antalya projeleri Katar'da görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği projeler, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "EXPO Turkey By Qatar 2018 Fuarı"nda tanıtıldı. 

Expo Turkey by Qatar Fuarı 2018 kapılarını açtı!

Expo Turkey by Qatar'ın 2'ncisi bugün kapılarını açtı. 19 Ocak 2018 tarihine kadar Katar’ın başkenti Doha’da, Doha Exhibition and Convention Center’da devam edecek fuara 150 Türk firması katıldı..

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

2.Expo Turkey by Qatar 18-20 Ocak 2018’de!

Türkiye Katar’la ilişkilerini güçlendirmeye devam ediyor. 2. Expo Turkey by Qatar 18-20 Ocak 2018’de Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenecek.

Uçarlar Yapı 5 projesiyle Cityscape Qatar'a katıldı!

Uçarlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uçar, "Öncelikle dünyanın en büyük yapı fuarlarından Cityscape'in Katar ayağında ülkemizi temsil etmekten ötürü çok mutluyuz." dedi.

Sinpaş, Cityscape Katar 2017'nin gözdesi oldu!

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Cityscape Katar 2017’de yerini almaya hazırlanıyor. Sinpaş GYO, Cityscape Katar 2017’ye, Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile katılacak.

Katar Doha Metro projesi 2018'de tamamlanacak!

Katar'da, ülkenin ulaşım altyapısına destek olduklarını belirten Yapı Merkezi İnşaat Uygulama Genel Müdür Yardımcısı Ramih Muştu, şirketin Türkiye ve diğer ülkelerde kazandığı deneyimi Doha'ya taşıdıklarını söyledi.

Tarlabaşı360’a Katar Cityscape’de yoğun ilgi!

Tarlabaşı360’ın tarihi sokak ve caddeleri mimari yapısıyla Körfez yatırımcılarının beğenisini topladı. Katar Ekonomi Bakanı Sheikh Ahmed Bin Jassim Al Thani ise fuarda projeyi inceleyerek proje hakkında detaylı bilgi aldı.

Pana Yapı Cityscape Katar 2016'da projelerini tanıttı!

Pana Yapı, 'Cityscape Katar 2016'da Körfez yatırımcısına projelerini tanıttı. Fikirtepe'de Brooklyn Park ve Brooklyn Life projelerinin yanı sıra Brooklyn City, Brooklyn Street ve Brooklyn Dream projelerini de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Cityscape Katar 2018 Haberi

Cityscape Katar 2018

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, yatırımcıların Türkiye'ye rağbet etmesinin, emlak yatırım fırsatlarının çeşitliliğinden kaynaklandığını açıkladı. 

Açılışı dün yapılan Cityscape Katar 2018 emlak fuarı çerçevesinde düzenlenen bir söyleşide açıklamalar yapan Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Hükümetin yabancı yatırımcılara sunduğu kolaylıklar çerçevesinde Türkiye'de emlak sahibi olmaları için çok çaba harcamaları gerekmediğini de sözlerine ekleyen Göksu, yabancıların emlakta yatırım payının 2002 yılında yüzde 0,4 iken bu payın geçen yıl yüzde 1,4'e yükseldiğine işaret etti.

TYDTA Körfez Ülkeleri Temsilcisi Göksu, "Yatırımcıların Türkiye'ye rağbet etmesi, emlak yatırım fırsatlarının çeşitliliğinden kaynaklanıyor." dedi. Türk şirketlerin de aralarında bulunduğu 50'den fazla şirketin katılımıyla dün başlayan fuar...