09 / 05 / 2024

Cityscape Katar emlak fuarı

Cityscape Katar emlak fuarı

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

Emlak Konut GYO'dan Katar haberi açıklaması! 

Emlak Konut GYO 29 Ocak 2021 Cuma günü saat 16:30 da Bloomberg HT de yayınlanan "Emlak Konut Gayrimenkul -  Katar ile dev projeye imza attı" başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. 

Katar bankacılık ve emlakta 7 milyar dolar daha yatırım yapacak!

Katar Finans Merkezi Başkanı Yousuf Al-Jaida, "Katar Türkiye'de yatırım yapmaya devam edecek. Sadece bankacılık sektöründe değil, emlak sektöründe de. 10 milyar dolarlık taahhütün yüzde 35'i gerçekleşti, Türkiye'ye akacak 7 milyar dolar daha var" dedi...

Katar: Türkiye'ye akacak 7 milyar dolar daha var!

Katar Finans Merkezi Başkanı Al-Jaida, ülkesinin Türkiye'deki yatırımlarının özellikle bankacılık ve emlak sektöründe süreceğini belirterek, "Türkiye'ye akacak 7 milyar dolar daha var." dedi.

Katar'ın Türkiye'deki yatırımları 20 milyar doları buldu!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret Özer yaptığı açıklamada yabancı yatırım hacmi bakımından Katar'ın Türkiye'de tarım, turizm, bankacılık ve emlak alanlarındaki yatırımlarının 20 milyar doları bulduğunu söyledi.

QNB, Türkiye'de emlak danışmanlığı verecek!

Katar Ulusal Bankası (QNB), müşterilerine Türkiye pazarında emlak danışmanlığı hizmeti sağlamak üzere Realty World Turkey ile anlaşma imzaladı.

Cityscape Katar 2018 emlak fuarı bugün sona erecek!

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

Emlak Konut Katar'a çıkarma yaptı!

Kanal İstanbul güzergâhında 4.6 milyon metrekare arsa stoku bulunan Emlak Konut ortak yatırım için Qatari Diar'a teklif götürdü..

Emlak Konut'un arazilerine Katar'dan talip var!

Bugün kapılarını açan Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda Emlak Konut'un Kanal İstanbul güzergahındaki arsaları ilgi çekti..

Türk-Katar ortaklı fon, gayrimenkule 1 milyar dolar ayıracak!

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar'dan büyük bir heyetin emlak fuarı için İstanbul'da bulunduğunu söyledi. Gül, "Gayrimenkul için Türkiye'ye şu anda bütçemizden yaklaşık 1 milyar dolarlık bir kaynak ayıracağız." dedi...

Dubai Cityscape'te en çok 3. Havalimanı'nı sordular!

Emlak Konut GYO, Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’ye 50 projesi ile çıkartma yaptı. Fuarda Türkiye’nin tanıtım ofisi gibi çalışan Emlak Konut GYO, Arap yatırımcıların en çok Türkiye’deki çılgın projelerle ilgili sorularına muhatap oluyor.

Emlak Konut, Körfez yatırımcılarla buluştu!

Dünyanın en önemli gayrimenkul ve mimarlık buluşmalarından biri olarak kabul edilen ve bu yıl 15.kez düzenlenen Cityscape Global 2017’de yerini alan Emlak Konut GYO, körfez yatırımcılarına Türkiye konut piyasasının avantajlarını anlattı.

Emlak Konut 2023'e 250 bin bağımsız bölümle hazırlanıyor!

Türk gayrimenkul şirketleri Expo Turkey by Qatar'da Katarlı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Türkiye ve Katar arasında oluşan enerjinin alışverişe dönüşeceği belirtti.

Cityscape Katar emlak fuarı Haberi

Cityscape Katar emlak fuarı

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, yatırımcıların Türkiye'ye rağbet etmesinin, emlak yatırım fırsatlarının çeşitliliğinden kaynaklandığını açıkladı. 

Açılışı dün yapılan Cityscape Katar 2018 emlak fuarı çerçevesinde düzenlenen bir söyleşide açıklamalar yapan Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Hükümetin yabancı yatırımcılara sunduğu kolaylıklar çerçevesinde Türkiye'de emlak sahibi olmaları için çok çaba harcamaları gerekmediğini de sözlerine ekleyen Göksu, yabancıların emlakta yatırım payının 2002 yılında yüzde 0,4 iken bu payın geçen yıl yüzde 1,4'e yükseldiğine işaret etti.

TYDTA Körfez Ülkeleri Temsilcisi Göksu, "Yatırımcıların Türkiye'ye rağbet etmesi, emlak yatırım fırsatlarının çeşitliliğinden kaynaklanıyor." dedi. Türk şirketlerin de aralarında bulunduğu 50'den fazla şirketin katılımıyla dün başlayan fuar...