04 / 05 / 2024

Cityscape Turkey Fuarı katılımcıları

Cityscape Turkey Fuarı katılımcıları

Ege Yapı, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul'da ilk kez düzenlenecek olan Cityscape Turkey Fuarı'na katılacak. Şirket, fuarda Batışehir, Pega Kartal, IzPark projelerini tanıtacak.

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Cityscape Riyadh Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

Suudi Arabistan Krallığı, başkentte yapılacak yerel ve uluslararası yatırımcıları, geliştiricileri, finansörleri ve hükümet üst düzey yetkililerini bir araya getirecek Cityscape Rıyadh Fuarı 27 Eylül'de başlıyor.

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

China Homelife Turkey Fuarı açıldı!

China Homelife Turkey Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde 3. kez kapılarını açtı. Fuar 800'den fazla Çinli firmaya ev sahipliği yapıyor.

Türkiye, Orta Doğulu yatırımcıların ilgi odağı oldu!

Milliyet gazetesi köşe yazarı Songül Hatısaru bugünkü köşe yazısında Cityscape Cidde fuarını kaleme aldı. İşte o yazı...

Cityscape Turkey 2017 ertelendi!

23-25 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Cityscape Turkey 2017 ertelendi. İşte dataylar..

Cityscape Turkey 2017 yine kazandıracak!

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cityscape Turkey 2017 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. .

Cityscape Turkey 2017, 23 Mart'ta başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel organizasyonlarından Cityscape ikinci kez Türkiye’ye geliyor. Cityscape Turkey, 23-24-25 Mart 2017 günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek .

Nlogo İstanbul’a Cityscape Cidde'de yoğun ilgi!

Türkiye'nin en çok gayrimenkul proje üreticilerinden biri olan Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'nda büyük ilgiyle karşılandı.

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

Cityscape Turkey için geri sayım başladı!

Dubai Cityscape Global 2016, bu yıl 41 bin metrekare alan üzerinde toplam 272 firmanın katılımıyla yapıldı. Türk gayrimenkul firmaları, Körfez bölgesinin en büyük gayrimenkul fuarı olan Cityscape Global’de her yıl olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaştı.

Yabancıya konut satışı 15 milyar doları bulacak!

6-8 Eylül’de yapılan Dubai Cityscape Gayrimenkul Fuarı’na katılan Türk firmaları memnun döndü. Fuarı değerlendiren Fuzul Yapı Başkan Yardımcısı Akbal “Güven tazelendi, yabancıya satış 15 milyar doları bulur” dedi.

Cityscape Turkey Fuarı katılımcıları Haberi

Cityscape Turkey Fuarı katılımcıları

Ege Yapı, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul'da ilk kez düzenlenecek olan Cityscape Turkey Fuarı'na katılacak. Şirket, fuarda Batışehir, Pega Kartal, IzPark projelerini tanıtacak. Ayrıca yeni projeleri olan Kağıthane, Çekmeköy, Yedikule için ön talep toplayacak. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, "Ülkemiz özellikle Körfez ülkelerinden yatırımcıların odak noktası haline geldi. Bu tür fuarlar ülke tanıtımı için önemli. Gayrimenkule olan ilgiyi daha da artıracaktır"...