04 / 05 / 2024

Cityscape Turkey Fuarında son durum

Cityscape Turkey Fuarında son durum

Ege Yapı, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul'da ilk kez düzenlenecek olan Cityscape Turkey Fuarı'na katılacak. Şirket, fuarda Batışehir, Pega Kartal, IzPark projelerini tanıtacak.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Evim Türkiye Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey? kitapçığı 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı’nda dağıtılacak...

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

Cityscape Turkey 2017 yine kazandıracak!

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cityscape Turkey 2017 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. .

CitysCape Global Fuarı'nda ülke tanıtımına öncelik verildi!

Dubai'de her yıl yapılan dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarlarından CitysCape Global Fuarı kapılarını açtı. Sıcak satış yapılan fuar olarak dikkat çeken CitysCape'te firmalar bu yıl sıcak satıştan öte ülke tanıtımına öncelik verdiler.

SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul’un marka projelerinden SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda Körfezli yatırımcılara tanıtıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Türkiye'nin yatırım yapılabilir güvenli bir liman algısını ve yükselen ekonomisini de Körfez yatırımcılara sunma şansı bulduk''dedi.

Türkiye'nin konut projeleri Cityscape Global Fuarı'nda tanıtılıyor!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Uluslararası platformda başarılar sağlayan ülkemiz müteahhit firmaları, dünyanın en prestijli ve en geniş kapsamlı gayrimenkul fuarı olan Cityscape'te de yer alarak, kapılarını tüm Körfez ülkeleri gayrimenkul yatırımcılarına açmaktadır.''dedi.

Büyükyalı İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda yerini aldı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat, İstanbul Kazlıçeşme’de, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği, Büyükyalı İstanbul projesini, Dubai’de düzenlenen CityScape Fuarı’nda, Arap dünyası başta olmak üzere, yabancı yatırımcılara tanıttı.

Hashim Group lüks gayrimenkul ürünlerini Cityscape Turkey'de sergiledi!

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.

Cityscape Turkey 2016'yı 7 bin 612 kişi ziyaret etti!

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen Cityscape Turkey 2016 Fuarı ziyaretçi akınına uğradı. 7 bin 612 kişini ziyaret ettiği fuarın ikincisi 2017 yılında gerçekleştirilecek. 54 ülkeden katılımcının katıldığı fuara Körfez yatırımcısı yoğun ilgi gösterdi.

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

Cityscape Turkey 2017 Fuarı için çalışmalar şimdiden başladı!

Türkiye'de ilk kez yapılan Cityscape Fuarı, 23-26 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Cityscape'i Türkiye'ye getiren ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, emlakkulisi.com'a Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nı değerlendirdi.

Cityscape Turkey'de Eston Şehir standını 1.400 kişi ziyaret etti!

Eston Şehir, Cityscape Turkey’de 3 günde 1400 kişi ağırladı. 1.6 milyon metrekareye yayılan arazisi, dev maketi ve iddialı projesiyle Cityscape Turkey’e damgasını vuran Eston Şehir standında 3 günde 1400 kişi ağırlandı.

Cityscape Turkey Fuarında son durum Haberi

Cityscape Turkey Fuarında son durum

Ege Yapı, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul'da ilk kez düzenlenecek olan Cityscape Turkey Fuarı'na katılacak. Şirket, fuarda Batışehir, Pega Kartal, IzPark projelerini tanıtacak. Ayrıca yeni projeleri olan Kağıthane, Çekmeköy, Yedikule için ön talep toplayacak. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, "Ülkemiz özellikle Körfez ülkelerinden yatırımcıların odak noktası haline geldi. Bu tür fuarlar ülke tanıtımı için önemli. Gayrimenkule olan ilgiyi daha da artıracaktır"...