05 / 05 / 2024

Cityscape Turkey kaç firma katılacak

Cityscape Turkey kaç firma katılacak

Cityscape'in Türkiye'deki ilk fuarı 24-26 Mart tarihlerinde 50'den fazla ülkeden yatırımcının katılımıyla gerçekleşecek. Binlerce kişi ve kurumun ön kayıt yaptırdığı fuarda 7 farklı ülkeden 67 katılımcı şirketin projeleri yer alacak

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saad Shabbır Waghu tarafından kuruldu.

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Gamal A.H.A. ve Manal Horan ortaklığında kuruldu.

Point Turkey Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şirketi kuruldu!

Point Turkey Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şirketi Kağıthane'de Nan Song tarafından kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Turkey Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Arham Rehan ve Umer Rehan ortaklığında kuruldu. 

Turkey Advisors Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Advisors Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  900 bin TL sermaye bedeli Abdullah Helal, Mouaz Alabed , Rıdvan Alsabbagh tarafından kuruldu.

Glovega Turkey Gayrimenkul Pazarlama Dan. İnş.Turz. Tercüme Hiz. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glovega Turkey Gayrimenkul Pazarlama Dan. İnş.Turz. Tercüme Hiz. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ay tarafından kuruldu.

Mr Turkey Emlak Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Turkey Emlak Ve Danışmanlık Ticaret Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Iman Khodabakhsh tarafından kuruldu.

Turkey First Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey First Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Fahad Ul İslam tarafından kuruldu.

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi Kağıthane’de  10 bin TL sermaye bedeli ile  Justın Thomas Mays ve Selin Köle tarafından kuruldu.

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Gamal Say, Gamal abdalnase ve Seıf Hısham Moh ortaklığında kuruldu.

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Prime Property Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Property Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Justın Thomas Mays, Omran Alakkad ve Peter Tahhan ortaklığında kuruldu.

Cityscape Turkey kaç firma katılacak Haberi

Cityscape Turkey kaç firma katılacak

Uluslararası gayrimenkul sektörünün en köklü ve en prestijli markalarından Cityscape'in Türkiye'deki ilk fuarı Cityscape Turkey, 24-26 Mart tarihlerinde 50'den fazla ülkeden yatırımcının katılımıyla gerçekleşecek.


Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenecek fuar için 50'yi aşkın ülkeden 1000'e yakını yabancı olmak üzere binlerce kişi ve kurum ön kayıt yaptırdı.


Yurt içi ve yurt dışından kurumsal yatırımcıların yanı sıra bireysel yatırımcı ve konut alıcılarının da büyük ilgi gösterdiği fuarda 7 farklı ülkeden 67 katılımcının standı yer alacak.


Büyük bölümü Türk olan şirketlerin birbirinden güzel dev projelerinin tanıtılacağı fuara özel katılımcılara uygun ödeme imkanları ve yüzde 20'ye varan artı indirimler sunulacak.


Molman: ‘"Cityscape Turkey bireysel yatırımcılara da kazandıracak"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Cityscape Grup Direktörü Wouter Molman, inşaat ve gayrimenkul sektöründe devler arasına girmeyi başaran...