10 / 05 / 2024

Cityscape Turkey ne zaman bitecek

Cityscape Turkey ne zaman bitecek

Küresel anlamda gayrimenkul sektörünün en prestijli fuarlarından Cityscape, Türkiye’ye geldi. 26 Mart’a kadar açık kalacak Cityscape Turkey’e, 59 ülkeden bin 500 yabancı olmak üzere 3 bin 300 kişi ön kayıt yaptırdı.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

Cuengıne Turkey Gayrimenkul Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!                    

Cuengıne Turkey Gayrimenkul Teknolojileri Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adil Yaman tarafından kuruldu.

Turkey Lıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Lıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Naseem Arabı tarafından kuruldu.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

Cityscape Turkey 2017 ertelendi!

23-25 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Cityscape Turkey 2017 ertelendi. İşte dataylar..

Cityscape Turkey 2017 yine kazandıracak!

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cityscape Turkey 2017 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. .

Cityscape Turkey 2017, 23 Mart'ta başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel organizasyonlarından Cityscape ikinci kez Türkiye’ye geliyor. Cityscape Turkey, 23-24-25 Mart 2017 günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek .

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Cityscape Turkey için geri sayım başladı!

Dubai Cityscape Global 2016, bu yıl 41 bin metrekare alan üzerinde toplam 272 firmanın katılımıyla yapıldı. Türk gayrimenkul firmaları, Körfez bölgesinin en büyük gayrimenkul fuarı olan Cityscape Global’de her yıl olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaştı.

Tabanlıoğlu, Cityscape Global’de öne çıkan markalar arasında!

Türkiye’nin küresel mimarlık ofisi Tabanlıoğlu, gayrimenkul dünyasını Dubai’de buluşturan Cityscape Global’de bu yıl da sergi katılımcısı olarak ayrıca Cityscape Global Ödüllerinde finalist projeleriyle ve organizayonun bir parçası olan konferans programında ise konuşmacı olarak yer aldı.

Cityscape Turkey ne zaman bitecek Haberi

Cityscape Turkey ne zaman bitecek

7 ülkeden 67 firma ve kurumun stant açtığı fuarı, 10 bin ziyaretçinin gezmesi bekleniyor. Fuarın Türkiye'de düzenlenmesinin İstanbul'u tanıtmak ve projeleri yerinde göstermek açısından da çok önemli bir fırsat olduğu görüşünde.  Fuarın ilk günündeki yoğun katılıma dikkat çeken Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Bu katılım, Türkiye'nin 'güvenli bir liman' olduğunun en büyük göstergesi. Sadece gövde gösterisi değil, satışa dönecek görüşmeler yapıyoruz. Biz gönlümüzü koyduk ortaya" dedi. 



MİNİBÜS KAPIDA!

Elmas, projelerini yabancı yatırımcılara yerinde göstermek için kapıda minibüs beklettiklerini söyledi. Yabancıların özellikle Bursa'ya olan ilgisine de değinen Elmas, “Bursa'daki Marka projesinde yabancıya yüzde 20 satış yaptık. Son satışa çıkardığımız blok için Suudi Arabistanlı bir grupla görüşme yapıyoruz. Başka bir grup da ilgileniyor" dedi. 


MIPIM DE GELMELİ 



Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim...