29 / 04 / 2024

Cıtyscapre Global 2017

Cıtyscapre Global 2017

Yenibirlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya, bugünkü yazısında Cıtyscapre Global 2017 fuarındaki izlenimleri anlattı. Gökkaya, konut sektöründeki son gelişmeleri de yasında paylaştı.

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 32 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilçe, Hacı Bayram Bilçe, Mehmet Bilçe, Mustafa Bilçe ve Osman Bilçe ortaklığında kuruldu.

SP'den çarpıcı dolar analizi! Dolar 2024'te ne kadar olacak? Herkesin merak ettiği sorunun yanıtı belli oldu!

S&P Global Ratings'ten çarpıcı dolar analizi geldi. Kurum, doların 2024 yılında ne kadar olacağını açıkladı.

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nicolai Bingenheimer taarfından kuruldu.

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mujahıd Nasır Turajo ve Taha Yasın Karademir ortaklığında kuruldu.

Global Nexus Enterprise İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Global Nexus Enterprise İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dana Omer tarafından kuruldu.

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fares Alfares tarafından kuruldu.

Microsoft bulut kesintisi yaşandı! Etkisi global oldu

Çarşamba günü, bir internet kesintisinin global manada milyonlarca kullanıcı aracılığı ile  kullanılan Teams ve Outlook gibi hizmetlerle beraber bulut platformu Azure'u devre dışı bırakmasının ardından tüm bulut hizmetlerini kurtardığını bildirdi. 

Mc Global Trade Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mc Global Trade Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mete Köprücü tarafından kuruldu.

Meva Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Aynur Ulu ve Harunnisa Gider ortaklığında kuruldu.

Mm Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Mınet Musıc ve Murat Soyaltay ortaklığında kuruldu.

Devo Global Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devo Global Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da F. Sultan Mehmet Karaca tarafından kuruldu.

Justin Timberlake New York’taki çatı katını sattı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake, 2017 yılında 20,2 milyon dolara satın aldığı çatı katını 29 milyon dolara sattı.

Cıtyscapre Global 2017 Haberi

Cıtyscapre Global 2017

Bu hafta tüm gayrimenkul sektörü oyuncuları ve basın mensupları ile birlikte Dubai'deyiz. Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından birini sizler için takip ediyoruz.


Haberlerimizden de göreceğiniz gibi, 13 Türk firması burada dünya arenasında boy gösterecek, kendilerini ve projelerini anlatarak sıcak satış imkanlarını zorlayacaklar.


Dubai haberlerini ayrı haberler olarak zaten aktarıyor olacağız. En iyisi bu ortamda Türkiye'deki konut pazarının dengelerine bir bakmak. Birkaç hatırlatma yapmakta fayda var.


Konutta proje geliştiricileri azimli, her türlü kampanya ile satışları canlı tutmaya çalışıyor. En son kampanyalarda ise dikkatinizi çekmiştir, taksit ve peşinat ertelemeleri önde gidiyor.


Onların çabalarına rağmen ters giden bir şeyler olduğu da açık. Mesela Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz indirim çağrısıyla son bir yıldır düşük seyreden kredi faizleri yükseliş eğilimine girdi.


Aslında bankaların mevduata yüksek faiz yarışında maliyetin faturası konuta...