03 / 05 / 2024

Çizgi Enerji Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Nerede

Çizgi Enerji Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Nerede

Çizgi Enerji Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Faruk Ferit Turan, Ali Güral Ünal ve Ali Güneş ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İkra Erol tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Talha Şahin tarafından kuruldu.

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de Mustafa Aydoğdu tarafından kuruldu.

BBK Mimarlık Mühendislik Enerji Gıda Hayvancılık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BBK Mimarlık Mühendislik Enerji Gıda Hayvancılık ve Ticaret Limited Şirketi Barış Kalın ve Kemal Duyan ortaklığında Çekmeköy'de kuruldu.

Ayra Mimarlık Enerji Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ayra Mimarlık Enerji Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Öztürk tarafından kuruldu.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Nbd Mimarlık Mühendislik İnşaat Elektrik Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nbd Mimarlık Mühendislik İnşaat Elektrik Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yıldız tarafından kuruldu.

Çizgi Enerji Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Nerede Haberi

Çizgi Enerji Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Nerede


Çizgi Enerji Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Faruk Ferit Turan, Ali Güral Ünal ve Ali Güneş ortaklığında kuruldu. 


Çizgi Enerji Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi iş konusu; a- Yurt İçinde ve Yurt dışında yol inşaatları, altyapı, peyzaj, çevre düzenleme, park inşaatları, konut, işyeri, alışveriş merkezleri, fabrika- sanayi tesisi, turizm binası veya tesisi, sağlık ve spor kültür tesisi inşaatları yapmak ve taahhüdündebulunmak, almak, satmak, kiraya vermek, kiralamak. b- Kat karşılığı veya gelir – hasılat paylaşımına göre mesken, işyeri ve her türlü inşaatları yapmak, bunla ilgili sözleşmeler, çizimler, projeler hazırlamak, mühendislik, yapıdenetim ve danışmanlık faaliyetinde bulunmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Çizgi Enerji Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Ticaret Ve...