21 / 05 / 2024

Çizgi İmar Harita Mühendislik İnşaat Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Nerede

Çizgi İmar Harita Mühendislik İnşaat Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Nerede

Çizgi İmar Harita Mühendislik İnşaat Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gurbet Altay imzasıyla kuruldu.

Lisanslı harita kadastro mühendisleri ve bürolarına yönelik teklif kabul edildi! 

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda kabul edildi. 

Lisanslı harita kadastro mühendisleri ve bürolarına yönelik teklif komisyonda!

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonundaki görüşmeleri başladı.

Asya İmar Harita Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya İmar Harita Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Özdemir tarafından kuruldu.

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Yatmaz tarafından kuruldu.

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hürkan Uzun ve Mehmet Muaz Uzun tarafından kuruldu.

Çizgi İmar Harita Mühendislik İnşaat Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi İmar Harita Mühendislik İnşaat Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gurbet Altay imzasıyla kuruldu.

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve AL Jasem Walled Ibrahım J ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb.; Arif Fırat Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak'ta açıldı.

Golden Horn Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve Eren Can Şah Gü ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Mülkiyet Kentsel Dönüşüm Danışman. Müşavirlik İmar İnşaat Planlama Harita Müh.ve Turizm Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mülkiyet Kentsel Dönüşüm Danışman. Müşavirlik İmar İnşaat Planlama Harita Müh.ve Turizm Tic.Ltd.Şti. Seracettin Özgü Oral ve Süheyla Aydın ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

Dek-Mar İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dek-Mar İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Çelik, Erdoğan Seher, Ahmet Deli tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Ümraniye, Parseller Mahallesi'nde kuruldu.

Mergos Mühendislik Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergos Mühendislik Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Halit Demir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu.

Mar Yapı'nın acı günü: Ester Arslan vefat etti!

Mar Yapı şirketi kurucu ortaklarından Yusuf Arslan'ın annesi Ester Arskab vefat etti. Arslan'In cenazesi 17 Nisan Cuma günü (bugün) saat 13.00'te İzmir Altındağ Musevi Mezarlığı'na defnedilecek..

Çizgi İmar Harita Mühendislik İnşaat Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Çizgi İmar Harita Mühendislik İnşaat Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Nerede

Çizgi İmar Harita Mühendislik İnşaat Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gurbet Altay imzasıyla kuruldu. 


Çizgi İmar Harita Mühendislik İnşaat Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-MİMARLIK - MÜHENDİSLİK -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek....