03 / 05 / 2024

Çizmeci Metropark ne zaman teslim

Çizmeci Metropark ne zaman teslim

Çizmeci inşaat, Çekmeköy - Taşdelen'de 4 ay önce temeli atılan Çizmeci Metropark'ı 18 ay sonra sahiplerine teslim edecek. 5 bin 850 metrekare inşaat alanına sahip proje 4 blokta 156 daireden oluşuyor.

Çekmeköy Çizmeci Metropark fiyat!

Çekmeköy Çizmeci Metropark fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. 4 bloktan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Çizmeci Konsept teslim tarihi!

Çizmeci Konsept projesi Üsküdar-Çekmeköy metro güzergahında inşa ediliyor. Peki Çizmeci Konsept teslim tarihi ne zaman?

Çizmeci Metropark fiyatları ne kadar?

Çizmeci Metropark projesi Çizmeci İnşaat tarafından Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçiriliyor. Peki Çizmeci Metropark fiyatları ne kadar?

Halkalı Metropark ne zaman teslim edilecek?

213 bin 800 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Halkalı Metropark Konutları Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark ne zaman teslim edilecek?

Metropark Halkalı ne zaman teslim?

Metropark Evleri daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılan projede toplam 1.270 adet konut bulunuyor. Peki Metropark Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim?

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Peki Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim?

Metropark Küçükçekmece ne zaman teslim?

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Metropark Küçükçekmece ne zaman teslim?

Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Toplam 1.270 daireden oluşan Metropark Residence'de daire fiyatları 276 bin TL'den başlıyor. Projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Metropark Evleri fiyatları ne kadar?

Teslim tarihi 2015 yılı sonu olarak belirlenen Metropark Konutları İstanbul Halkalı'da inşa ediliyor. Proje 7 bloktan meydana geliyor. Peki Metropark Evleri fiyatları ne kadar?

Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Teknik Yapı Metropark 1 home ofis bloğu, 4 konut bloğu ve 2 rezidans kulesi olarak hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Çizmeci Grup'tan Çekmeköy'de yeni proje: Ormanpark!

Çizmeci İnşaat Çekmeköy Taşdelen'de yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Aynı bölgede Konsept ve Metropark projelerini de yürüten şirket Ormanpark projesi için kolları sıvadı.

Çizmeci Metropark'ın yüzde 70'i yeşil alana ayrıldı!

ANADOLU yakasının değerlenen bölgesi ÇekmekoyTaşdelen'de 3 yeni proje gerçekleştiren Çizmeci İnşaat'ın Taşdelen'dekı ilk projesi 5 bin metrekare alan üzerinde yer alan 4 blok 144 daireden meydana geliyor..

Çizmeci Metropark'ta teslimler 18 ay sonra gerçekleşecek!

Çizmeci inşaat, Çekmeköy - Taşdelen'de 4 ay önce temeli atılan Çizmeci Metropark'ı 18 ay sonra sahiplerine teslim edecek. 5 bin 850 metrekare inşaat alanına sahip proje 4 blokta 156 daireden oluşuyor.

Çizmeci Metropark ödeme planı!

Çizmeci Metropark ödeme planına göre projede anlaşmalı bankalarda 60 ay vadede 0,69 faiz oranı veya 20 ay vadede 0 faiz sağlanıyor. Toplam 5 bin 850 metrekare alan üzerinde yükselen proje 4 blok şeklinde yükseliyor.

Çizmeci Metropark ne zaman teslim Haberi

Çizmeci Metropark ne zaman teslim

Çizmeci inşaat, Çekmeköy - Taşdelen'de 4 ay önce temeli atılan Çizmeci Metropark'ı 18 ay sonra sahiplerine teslim edecek. 5 bin 850 metrekare inşaat alanına sahip proje 4 blokta 156 daireden oluşuyor. Projede; bahçe kullanımlı 1 + 1 'den 3+1 'e kadar alternatifli daire tipleri bulunuyor. 

Çizmeci İnşaat'ın aynı bölgedeki inşaatı devam eden, 4 blok 144 daireden oluşan Çizmeci Konsept adlı projesinin ilk etabı tamamlandı ve satışa sunuldu. Şirket Çizmeci Ormanpark'ın inşaatına da bu yıl başlamayı hedefliyor. 


Habertürk...