12 / 05 / 2024

CK Enerji Gayrimenkulün Enerjisi Raporu

CK Enerji Gayrimenkulün Enerjisi Raporu

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 2016 yılından bu yana düzenli olarak açıkladığı ‘Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nun 2019 sonuçlarını açıklıyor...

Ck Teks Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Teks Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Kökpınar tarafından kuruldu.

Dad Enerji Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dad Enerji Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ali Doğan tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Orhan Güngör tarafından kuruldu.

Fago Turizm Enerji Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fago Turizm Enerji Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de Emir Karaca tarafından kuruldu.

Kadle İnşaat Taahhüt Enerji Gayrimenkul Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadle İnşaat Taahhüt Enerji Gayrimenkul Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Veli Genç tarafından kuruldu.

Ck Partners Gayrimenkul Danışmanlık Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Partners Gayrimenkul Danışmanlık Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Kalan tarafından kuruldu.

Son 5 yılda 712 bin gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 2019 Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nu açıkladı. Rapora göre son 5 yılda  İstanbul Avrupa Yakası’nda 3 milyon abone yer değiştirirken ilk kez kapısı açılan gayrimenkul sayısı da 712 bin oldu…

2015 ile 2019 yılları arasında 712 bin gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 2019 Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nu açıkladı. Rapora göre 2015-2019 yılları arasından İstanbul Avrupa Yakası’nda 3 milyon abone yer değiştirirken ilk kez kapısı açılan gayrimenkul sayısı da 712 bine ulaştı.

Gayrimenkulün Enerjisi Raporu 2019 sonuçları 13 Şubat'ta açıklanacak!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 2016 yılından bu yana düzenli olarak açıkladığı ‘Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nun 2019 sonuçlarını açıklıyor...

2018'de 130 bin 380 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik'in İstanbul Avrupa yakasının Gayrimenkulün Enerjisi Raporu'na göre 2018 yılında 130 bin 380 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

Burdur'da 6 bin 83 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik’in Gayrimenkulün Enerjisi Raporu yayınlandı. Rapora göre, Burdur'da 6 bin 83 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

CK Enerji Gayrimenkulün Enerjisi Raporu Haberi

CK Enerji Gayrimenkulün Enerjisi Raporu

Türkiye’nin lider görevli tedarik şirketi CK Enerji Boğaziçi Elektrik olarak, ‘Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nun 2019 sonuçlarını 13 Şubat Perşembe günü açıklayacak.

2019 yılı rakamlarının yanı sıra 2016-2019 yılları arasındaki 5 yıllık dönemde İstanbul Avrupa Yakası’ndaki toplam taşınmayı da gözler önüne seren raporumuz, ‘ilçe bazındaki hareket, kentsel dönüşüm, abonelerin yaş ve kayıtlı oldukları nüfusa göre dağılım, yabancı abonelerin milliyeti’ gibi pek çok değerli veriyi barındırıyor.