03 / 05 / 2024

Clarion Hotel Golden Horn

Clarion Hotel Golden Horn

Choice Hotels International hızlı büyüme hedefiyle 2014 yılında girdiği Türkiye’de iki yeni otel açacak. Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli’de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey’i, Sütlüce’de ise Clarion Hotel Golden Horn’u açacak.

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi açıldı!

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi Beyoğlu’nda 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezayi Şenyuva ve Umut Egemen Şenyuva tarafından açıldı.

Kadıköy Golden Rest Hotel 22.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Osmanağa Mahallesi, Reşit Efendi Sokak üzerinde yer alan Golden Rest Hotel binası 22 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Choice Hotels dördüncü otelini Tekirdağ’da açacak!

Dünyanın en büyük konaklama zincirlerinden Choice Hotels, Türkiye’deki portföyünü Tekirdağ Clarion Hotel ile genişletmeye devam ediyor.

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi başlıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul Otel’inde gerçekleştirilecek. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi'ne geri sayım!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek.   

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi 29 Mart'ta!

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek. Zirve, İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenleniyor.

Beyoğlu yabancı yatırımcıların gözdesi oldu!

Beyoğlu Sütlüce'de açılan Clarion Hotel’in tanıtım toplantısında konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Giderek gelişen Beyoğlu artık herkesin gıpta ile baktığı bir oldu." dedi.

Clarion Hotel Mahmutbey kapılarını açtı!

İstanbul'da iş dünyasına hizmet verecek bir otel daha kapılarını açtı. Piyasada Scooter markasıyla bilinen Macro A.Ş.'nin yatırımı olan beş yıldızlı tesis, Mahmutbey'de TEM Otoyolu'yla Basın Ekspres Yolu'nun kesiştiği noktada bulunuyor.

Clarion Hotel Mahmutbey’de açılıyor!

İstanbul, konuklarını yüksek standartlarda ağırlayan, business konseptiyle iş konaklamalarında olduğu kadar, 5 yıldızlı konaklama seçenekleriyle diğer misafirleri için de çok özel ayrıcalıklar sunan yepyeni bir otele kavuşuyor...

Choice Hotels Kahramanmaraş'ta açıldı!

Choice Hotels International, Türkiye’deki ikinci otelini Kahramanmaraş’ta açtı. Choice Hotels, Clarion Hotel Kahramanmaraş’ın açılışını dün gerçekleştirdi.

Choice Hotels Türkiye'deki otel sayısını 5'e çıkaracak!

Dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, İstanbul ve Kahramanmaraş için imzaladığı anlaşmalarla Türkiye’deki Clarion Hotel sayısını beşe çıkaracak.

Arda Turan Şişli'de restoran açıyor!

Arda Turan, işletmeci oluyor. Turan, Cemal Sarıhan ile Şişli'deki Clarion Hotel'in altında bir restoran açıyor. 'Yeni nesil esnaf lokantası' sloganıyla yola çıkan Turan, mekanın adını Arşiv koydu.

Choice Hotels İstanbul'da iki otel daha açıyor!

Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli'de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey'i, Sütlüce'de ise Clarion Hotel Golden Horn'u açacak.

Clarion Hotel Golden Horn Haberi

Clarion Hotel Golden Horn

Choice Hotels International hızlı büyüme hedefiyle 2014 yılında girdiği Türkiye’de iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. Faaliyet gösterdiği 35 ülkede 6 bin 300 otel ve 500 binin üzerinde odayla dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli’de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey’i, Sütlüce’de ise Clarion Hotel Golden Horn’u açacak.


Choice Hotels International CEO’su Stephen P. Joyce, Haziran 2014’te Clarion Hotel&Suites Şişli’yi açarak Türkiye pazarına girdiklerini söyledi. Choice Hotels International olarak dünya pazarındaki büyüme stratejilerinde Türkiye’nin önemli bir yer tuttuğunu anlatan Stephen P. Joyce, Clarion markasıyla açacakları iki yeni oteli Türkiye’deki büyümelerinin başlangıcı olarak kabul ettiklerini ifade etti. Stephen P. Joyce, “Dünyadaki büyümemizde Türkiye en fazla önem verdiğimiz pazarlardan biri. Choice Hotels olarak Türkiye’nin yüksek...