05 / 05 / 2024

Clipart Dizayn adresi

Clipart Dizayn adresi

Clipart Dizayn İnşaat Anonim Şirketi, Sadık Bayram Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Yeşilzeytin Sokak Şen 'de kuruldu.

Clipart Dizayn İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Clipart Dizayn İnşaat Anonim Şirketi, Sadık Bayram Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Yeşilzeytin Sokak Şen 'de kuruldu.

World One Tower'ın iç dizaynını Armani yapacak!

Hindistan’ın Mumbai kentinde 441 metre yüksekliğinde olacağı düşünülen ‘World One Tower’ isimli gökdelenin iç dizaynı ünlü italyan moda tasarımcısı Giorgio Armani tarafından gerçekleştirilecek...

Referans Güneşli: İstanbul'un prestij merkezi, kazancın yeni adresi!

Referans Güneşli Evleri Kiler GYO imzası ile hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden proje "Referans Güneşli: İstanbul'un prestij merkezi, kazancın yeni adresi" sloganıyla yükseliyor.

Batı Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Batı Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi 13 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Silivri 'de, Mustafa Ümit Büyükgönenç Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Sone EG Yapı Dizayn Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sone EG Yapı Dizayn Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de, 50 bin TL sermaye ile 11 Şubat 2015'te, Sibel Akan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Dizayn Konut İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Konut İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 100 bin TL sermaye ile, Kağıthane'de, Erol Aygün ve Burak Kurban ortaklığında kuruldu.

Reta Dizayn Mimarlık Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reta Dizayn Mimarlık Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta, 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat 2015'te, Tamer Sünbül Müdürlüğü'nde kuruldu.

Dekora Dizayn Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekora Dizayn Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Kartal'da, Güven Gündüz Müdürlüğü 'nde kuruldu.

The Leos Residence CEO'ların yeni adresi!

The Leos Residence CEO'ların yeni adresi. İstanbul iş yaşamının merkezi Gayrettepe’de kapılarını açan The Leos Residence, üst düzey yönetici ve CEO’ların ikinci adresi olmaya hazırlanıyor.

Gençer Kent Evleri satış ofisi!

Gençer Kent Evleri toplam 72 daireden oluşuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Gençer Kent Evleri satış ofisi adresi haberimizde yer alıyor.

Zemin Dizayn ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Dizayn ve Mimarlık Limited Şirketi, Ozan Yüce, Ufuk Arslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Üsküdar, Kuzguncuk Mahallesi, Güzelbahar Sokak'ta kuruldu.

TM Bornova Evleri satış ofisi!

TM Bornova Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projedeki dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor. TM Bornova Evleri satış ofisi adresi haberimizde yer alıyor.

Trabzon N Tepe Konutları satış ofisi!

Trabzon N Tepe Konutları toplam 116 daire yer alıyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Trabzon N Tepe Konutları satış ofisi adresi haberimizde yer alıyor.

Clipart Dizayn adresi Haberi

Clipart Dizayn adresi

Clipart Dizayn İnşaat Anonim Şirketi, Sadık Bayram Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Yeşilzeytin Sokak Şen'de kuruldu. 


Clipart Dizayn İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak,fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme ve  çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak.Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmekHer türlü projelerin arazine uygulama işlerini yapmak, tapu ve kadastro teknik hizmetleri ve işlemlerini...