05 / 05 / 2024

Clipart Dizayn nerede

Clipart Dizayn nerede

Clipart Dizayn İnşaat Anonim Şirketi, Sadık Bayram Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Yeşilzeytin Sokak Şen 'de kuruldu.

Grundig bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig bulaşık makinesi, bulaşıklarınızı en çok sayıda almayı amaçlayıp ona göre dizayn edilen Grundig bulaşık makinesi, Tek seferde en çok kirliyi almayı  amaçlayarak dizayn edilmiştir. Grundig bulaşık makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Karma konseptte dizayn edilen Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor.  Peki Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Hava Kent konut projesi nerede?

1 milyar dolara yatırım bedeline sahip Hava Kent projesi karma konsepte dizayn ediliyor. Hava Kent projesi 240 dönüm alanda hayata geçirilecek. Peki Hava Kent konut projesi nerede?

Hakyapı Yeşilbağ Pendik Evleri nerede?

Toplam 68 adet konuttan oluşan Hakyapı Yeşilbağ Pendik Evleri Hak Yapı imzasıyla dizayn ediliyor. Proje 10 katlı tek blok halinde yükseliyor. Peki Hakyapı Yeşilbağ Pendik Evleri nerede?

MS Mega Aydos nerede?

MS Mega Yapı tarafından hayata geçirilen MS Mega Aydos projesi kentsel dönüşüm projesi olarak dizayn ediliyor. Peki MS Mega Aydos nerede?

Balkon İstanbul 2 nerede?

Toplam 180 adet daireden meydana gelen Balkon İstanbul 2 projesi 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. Peki Balkon İstanbul 2 nerede?

Ferko Line nerede?

120 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı olarak dizayn edildi. Peki Ferko Line nerede?

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldı. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Adana Sarıçam projesinde 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli 'de 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.Peki Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Clipart Dizayn İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Clipart Dizayn İnşaat Anonim Şirketi, Sadık Bayram Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Yeşilzeytin Sokak Şen 'de kuruldu.

TOKİ Tekirdağ Sultanköy kura çekilişi nerede?

TOKİ Tekirdağ Sultanköy Konutları 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Projede toplamda 232 adet hak sahibi için konut belirleme kurası çekilecek. Peki TOKİ Tekirdağ Sultanköy kura çekilişi nerede?

Eyüp Hisar Panorama nerede?

Hisar Panorama Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje 4 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Eyüp Hisar Panorama nerede?

Clipart Dizayn nerede Haberi

Clipart Dizayn nerede

Clipart Dizayn İnşaat Anonim Şirketi, Sadık Bayram Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Yeşilzeytin Sokak Şen'de kuruldu. 


Clipart Dizayn İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak,fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme ve  çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak.Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmekHer türlü projelerin arazine uygulama işlerini yapmak, tapu ve kadastro teknik hizmetleri ve işlemlerini...