07 / 05 / 2024

CLK Grup Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi

CLK Grup Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi

CLK Grup Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rüken Aslan tarafından kuruldu.

CLK Grup Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

CLK Grup Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rüken Aslan tarafından kuruldu.

İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 40 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gürsoy tarafından kuruldu. 

Katılım Varlık Kiralama kira sertifikası ihracı için başvuru yaptı!

Katılım Varlık Kiralama A.Ş., 200 milyon TL tutarında ve 2 yıl vadeli yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuruda bulundu.

TF Varlık Kiralama kira sertifikalarının 1. getiri ödemesini yaptı!

TF Varlık Kiralama 150 milyon TL nominal tutarlı kira sertifikalarının 1. getiri ödemesini gerçekleştirdi.

Vakıf Varlık Kiralama, kira sertifikası ihracı için başvuru yapacak!

Vakıf Varlık Kiralama, 5 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere yurt içinde kira sertifikaları ihraç edilmesine ve buna ilişkin olarak SPK ve diğer ilgili makamlara başvurularak gerekli izinlerin alınmasına karar verdi. 

TF Varlık Kirama kira sertifikası ihracı için başvuru yapacak!

TF Varlık Kirama, 350 milyon dolar ile 450 milyon dolar arası tutarda, 5 yıl veya üzeri vadede yurt dışında satılmak üzere kira sertifikaları ihraç edilmesine ve bu ihraç tavanına ilişkin olarak gerekli izinlerin alınması için başvuru yapacak...

Aag Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aag Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Amır Alı Ghazı tarafından kuruldu. 

TF Varlık Kiralama 85 milyonluk kira sertifikasının 3. ödemesini yaptı!

TF Varlık Kiralama tarafından ihraç edilen 85 milyon TL nominal tutarlı kira sertifikalarının 3. getiri ödemesi yapıldı.

Varlık İşletme Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varlık İşletme Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Akkaya ve Muhammet Akkaya ortaklığında kuruldu. 

TF Varlık Kiralama'dan 23.9 milyon TL'lik kira sertifikası getirisi!

TF Varlık Kiralama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre TF Varlık Kiralama kira getiri bildirisini yayınladı. 

Varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

İcra takibinin kesinleşmesinden sonra, alacağın tahsili için gidilebilecek yollardan biri icra dosyasında talep açmak. Peki, varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

Varlık Fonu arsa yatırımcısına sıfır faizli kredi verecek!

Bakanlığa bağlanan Türkiye Varlık Fonu'nuna devredilen arsalar için yatırımcıya sıfır faizli kredi verilecek. 

Cadde Varlık Residence satılık daire fiyatları!

Cadde Varlık Residence projesi, İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde inşa ediliyor. Cadde Varlık Residence projesi 3 blokta 510 konut ve 40 ticari birimden oluşuyor.

CLK Grup Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi Haberi

CLK Grup Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi

CLK Grup Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rüken Aslan tarafından kuruldu.

CLK Grup Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
Amaç Ve Konu: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır Amaç Ve Konu Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 3-1) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. 3-2) Özel ve resmi kamu kurum ve kuruluşlarının inşaat işleri; tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları beton asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, İmalathaneler İle...