29 / 04 / 2024

Club Armonia Bodrum Evleri nerede

Club Armonia Bodrum Evleri nerede

Club Armonia Bodrum Evleri, Muğla’nın Bodrum ilçesi, Turgutreis beldesi, Kadıkalesi mevkiinde yer alıyor. Club Armonia Bodrum Evleri'nde 227 apart devremülk yer alıyor.

Ahu Aysal'ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul’da bulunan oteli Les Ottomans’ı icrayla satan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Aysal, Bodrum’da bulunan yazlığını satışa çıkardı. Gündoğan’da bulunan lüks villa, beach club olarak kullanılmaya başlandı.

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Son zamanlarda Bodrum'a yatırım yapan ünlüler arasında Süreyya Yalçın da yerini aldı. Sosyetik güzel Bodrum'dan satın aldığı lüks villasına club yaptırdı.

Doğan Holding'in Bodrum'daki otelini Hilton işletecek!

Susona Bodrum LXR Hotels adıyla yerini alan Hilton bu kez Nikki Beach'in hemen yanında bulunan, Torbalı Koyu'nun en eski işletmelerinden biri olan Işıl Club Bodrum'u da bünyesine kattı.

Bodrum İlayda Beach Club icradan satılıyor!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Akyarlar Mahallesi'nde yer alan İlayda Beach Club adıyla işletilen gayrimenkul 23 milyon 953 bin 230 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Blue Marlin İbiza Bodrum'da açıldı!

İspanya'nın İbiza Adası'ndaki en popüler beach club olan Blue Marlin İbiza, Göltürkbükü Mahallesi'ndeki Mandarin Oriental Bodrum'un içinde açıldı. Açılışta dünyanın en iyi DJ'leri, perfermons sergiledi, 400 davetli gönüllerince eğlendi.

Bodrum Mavi Hotel yenilendi!

Kapsamlı bir tadilattan geçen Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Mavi Hotel, yenilenen yüzüyle sezona 'merhaba' dedi. Olimpik havuz ve denize sıfır güneşlenme alanlarıyla birlikte, iskelede Dodo Vip Beach Club hizmete girdi.

Club Armonia Bodrum Evleri Muğla iletişim!

Club Armonia Bodrum Evleri 140 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor. 227 apart daireden meydana gelen Club Armonia Bodrum Evleri'nin iletişim bilgileri şöyle:

Muğla Club Armonia Bodrum Evleri'nde satılık devremülk!

Club Armonia Bodrum Evleri, Muğla’nın Bodrum ilçesi, Turgutreis beldesi, Kadıkalesi mevkiinde yer alıyor. Club Armonia Bodrum Evleri'nde 227 apart devremülk yer alıyor.

Bodrum Club Flipper'a haciz geldi!

Bodrum'un ünlü tesisinde haciz gerginliği yaşandı. Yaklaşık 25 yıl önce Yalıkavak Mahallesi'nde faaliyete başlayan, 3 yıl önce devre mülk ve devre tatil olmak üzere 2 bölüme ayrılan Club Flipper'da haciz işlemi gerçekleştirildi.

Club Flipper'a haciz şoku!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Club Flipper devre mülk sitesinin yönetimine ödenmeyen borçları nedeniyle ikinci kez haciz geldi. Haciz edilecek olan jeneratör ise gerginliğe neden oldu.

Iasos Beach Club Bodrum'da 6 ay erken teslim sürprizi!

Meta Bilişim İnşaat tarafından Bodrum'da inşa edilen Iasos Beach Club Bodrum Projesi, Temmuz 2015'te, taahhüt edilen tarihten 6 ay önce daire sahiplerine teslim ediliyor.

The Club Beach By Bodrum Ramada açıldı!

Bembeyaz kumu, denizin içine uzanan iskelesi ile 2400 m2 alan üzerine konumlanan The Club Beach By Bodrum Ramada, Bodrum da hizmete açıldı.

Bodrum lasos Beach'te teslimler Temmuz 2015'te başlıyor!

Meta Bilişim İnşaat tarafından Bodrum'un Kıyıkışlacık Köyü'nün lasos Koyu'nda, tamamı deniz manzaralı olarak inşa edilen lasos Beach Club Bodrum Projesi'nde, teslim için geri sayım başladı.

Club Armonia Bodrum Evleri nerede Haberi

Club Armonia Bodrum Evleri nerede

Club Armonia Bodrum Evleri, Muğla’nın Bodrum ilçesi, Turgutreis beldesi, Kadıkalesi mevkiinde yer alıyor. 


140 bin metrekare arazi üzerine inşa edilmiş Club Armonia Bodrum Evleri, üç sosyal tesis ile tamamı deniz manzaralı 227 apart daireden meydana geliyor. 


Bodrum Club Armonia'da iki açık yüzme havuzu, özel plaj ve iskelesi, anfi tiyatrosu, a’la carte, balık, fast food restoranları, cafe bar, kondisyon salonu ve spor alanları gibi imkanlar bulunuyor.


Uluslararası değişim sistemleri RCI (Resort Condominium International) ile Interval International üyesi olan tesiste devre mülk ve devre tatil sektöründe Türkiye’nin en önde gelen tesisleri arasında yer alıyor.


Club Armonia Bodrum Evleri, Turgutreis şehir merkezi ve Turgutreis Marina’ya 5 kilometre, Bodrum şehir merkezi ve Bodrum Marina’ya 26 kilometre, Milas – Bodrum Uluslar arası Havaalanı’na 60 kilometre mesafede konumlanıyor.


Club Armonia...