05 / 05 / 2024

Club Patara Villaları satılık

Club Patara Villaları satılık

Club Patara Villaları 'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor, projede yer alan son 4 konutun satışı devam ediyor...

Loft Albero Country Club nerede?

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde  Sedimega  İnşaat tarafından hayata geçirilen Loft Albero Country Club'da villalar satışa çıktı. Projede satılan daireler Haziran 2021'de teslim edilecek.

Club Patara Evleri'nde yaz kampanyası!

Kalkan'ın en gözde koyunda sakinlerine benzersiz bir tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri satışa yeni çıkardığı devremülkler için alışılmamış, eşi görülmemiş bir indirim kampanyası düzenliyor.

Club Patara Evleri'nde yüzde 25 indirim!

1993 yılından bu yana Kalkan'da yer alan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için indirim kampanyası düzenliyor.

Club Patara Evleri'nde yüzde 25 indirim başladı!

1993'ten bu yana Antalya'daki Kallkan koyunda tatil imkanı sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için indirim kampanyası başlattı.

Club Patara'dan yüzde 25 indirimli devremülk!

Antalya Kalkan'da 1993 yılından beri tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için cazip bir indirim kampanyası düzenledi.

Club Patara Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası!

1993 yılından bu yana Kalkan'ın en gözde koyunda sakinlerine benzersiz bir tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için cazip bir indirim kampanyası düzenliyor.

Club Patara metrekare fiyatı 300 TL'den başlıyor!

Mimar Turhan Kâşo, 1990’larda moda olan devre mülkler kötü pazarlamayla anılır olunca Club Patara’daki satışları 1997’de durdurdu. 18 yıl sonra talep gelince satış yeniden başladı.

Patara 30 villayı satışa çıkardı!

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara, ara verdiği devremülk satışına tekrar başladı ve 30 villayı satışa açtı. Satışa sunulan devremülklerin metrekaresi 300 liradan, villaların metkrekaresi ise 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Patara devremülk satışları başladı! Metrekaresi 300 TL!

Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım A.Ş, ara verdiği devremülk satışına 2015 yılında tekrar başladı. Satışa sunulan devremülklerin metrekaresi 300 TL’den, villaların ise 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Patara Turizm, Antalya’da 30 villayı satışa çıkardı!

Patara Turizm, ara verdiği Club Patara Evleri’ndeki devremülk satışına yeniden başladı. Kalkan’da bulunan Patara Evleri’ndeki 30 devremülk ve 4 villa yurtiçi ve yurtdışında satışa sunuldu.

Turhan Kaşo: Talep olursa yeni proje yaparım!

Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Club Patara Evleri'ndeki 30 devremülkü satışa çıkardı. Konu ile ilgili Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Kâşo açıklamalarda bulundu.

Club Patara Evleri’nde devremülk satışları başladı!

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım A.Ş. ara verdiği devremülk satışına 2015 yılında tekrar başladı. Satışa sunulan devremülklerin metrekaresi 300 TL’den başlıyor.

Club Patara Evleri Devremülklerinde Ağustos ayına özel kampanya!

Devremülklerde; çiftler için (2+1)/(2+2) stüdyolar, 4 kişilik 1 yatak odalı ve 6 kişilik 2 yatak odalı üniteler, bahçe, birinci ve teras katları farklarına göre, 2 haftalık dönemler olarak satışa sunuluyor.

Club Patara Villaları satılık Haberi

Club Patara Villaları satılık


Antalya Kaş 'ta Club Patara A.Ş imzası ile yaşama geçirilen Club Patara Villaları 'nda 259 konut bulunuyor.


Denize sıfır olarak inşa edilen Club Patara Villaları 'nda yer alan son 4 konutun satış süreci devam ediyor.


Antalya Club Patara Villaları 'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projedeki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar dubleks olarak tasarlandı.



Kaş Club Patara Villaları kapsamındaki konutların fiyatları 50 bin Pound 'dan başlıyor, 400 bin Pound 'da kadar yükseliyor. 


Anahtar teslimleri hemen gerçekleştirilecen Club Patara Villaları 'ndan banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Club Patara Konutları 'nın sosyal alanları arasında; spor salonu, havuz, bar, fitness salonu ve sosyal tesisler bulunuyor.


Telefon: 0242 844 28...