19 / 05 / 2024

CNR Holding Pazarlama Grup Başkanı Reha Tartıcı

CNR Holding Pazarlama Grup Başkanı Reha Tartıcı

Yabancı yatırımcı, Türkiye’deki güven ortamının sağlamasına bağlı olarak gayrimenkul sektörünün öncü konut ve işyeri projelerinin sergilendiği CNR Emlak Fuarı’na yoğun ilgi gösterdiler.

Winvest Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Winvest Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Ravad Ramazanoğlu ve İsra Holding Anonim Şİrketi ortaklığında kuruldu.

Sabancı Holding iki dev dijital pazarlama şirketini bünyesine kattı

Sabancı Holding, veri odaklı dijital pazarlama alanında faaliyet gösteren SEM ile siber güvenlik (operasyonel teknolojiler) konusunda dünyanın önde gelen startuplardan birisi olan Radiflow'u bünyesine kattı.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Babacan Holding'ten Kavaklı'ya sahil kasabası!

2019 yılı için hedeflerini büyüten, arazi değerleme ve satın alma, projelendirme, üretim, satış ve pazarlama, kentsel dönüşüm, kiralama yönetim alanları, turizm ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding gayrimenkul ve inşaat sektörüne 450 milyon TL'lik yatırım yapacak.

Ataşelerden CNR Emlak Fuarı'na tam destek!

CNR Holding, geçtiğimiz günlerde, Pera Palas Oteli'nde Türkiye'deki ticari ataşeleri ağırladı. 

CNR İMOB açılış için gün sayıyor! 

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve MOSFED tarafından düzenlenen CNR İMOB açılış için gün sayıyor.

Türkiye'ye yatırım yapan kazanıyor!

2. CNR Emlak Zirvesi 2017 bugün TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, TMB Başkanı Mithat Yenigün ve CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel'in konuşmalarıyla açıldı.

CNR Emlak Fuarı 2017 açıldı!

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen CNR Emlak Fuarı 2017 kapılarını açtı.

2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluştu!

CNR Holding ev sahipliğinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle bu sene ikincisi düzenlenecek olan “CNR Emlak Zirvesi” öncesinde gayrimenkul sektörüne yön veren isimler bir araya geldi.

Özyurtlar Holding ile MODD/group iş birliği başladı!

Türkiye’nin önde gelen 250’den fazla kurumsal markasına hizmet veren MODD/group, bir büyük iş birliğine daha imza atarak, Özyurtlar Holding ile anlaştı. Bu anlaşma ile MODD/group, Özyurtlar Holding’in global dijital pazarlama süreçlerini yönetecek..

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluşacak!

CNR Holding ev sahipliğinde bu sene ikincisi gerçekleştirilecek olan dev zirve,  “2.CNR Emlak Zirvesi” için geri sayım başladı. 2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluşacak. 

Ankara Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı gerçekleşti. Fuar, CNR Holding tarafından ATO Congresium'da açıldı.

CNR Holding Pazarlama Grup Başkanı Reha Tartıcı Haberi

CNR Holding Pazarlama Grup Başkanı Reha Tartıcı

CNR Holding Pazarlama Grup Başkanı Reha Tartıcı, “Bazı büyük firmalar seçim sonuçlarını beklemek için rezervasyonlarını iptal ettiler. Ancak buna rağmen fuarımızda bir önceki yıla göre metrekaremizi yüzde 30 büyüyerek açtık. Ak Parti’nin tek başına iktidar olması sonrasında oluşan güven ortamının oluşması da fuarımızda ilk gün ziyaretçi sayımızı geçtiğimiz yıla göre yüzde 40 artırmamızı sağladı.”



Vadi Şehir Satış Müdürü Hasan Mutlu Kaya, “Yabancı yatırımcı tek iktidarı bekliyordu. Tek başına iktidar dönemi yabancı Türk emlak sektörüne olan ilgiyi artırdı. Fuarda bir kısım büyük firmaların olmayışını bazı arkadaşlarımız dezavantaj gibi yorumlarken, biz böyle düşünmüyoruz. Fuara yabancının arzı çok yüksekken burada katılımcı firmalar olarak arzı karşılayarak avantaja dönüştüreceğimize inanıyoruz.”


Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı  ‘CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri...