29 / 04 / 2024

CNR İMOB 2019

CNR İMOB 2019

Türkiye mobilya sektörünü tek çatı altında toplayan CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 122 bin 516 toplam ziyaretçiyle kapılarını kapattı.

6 günde 1,2 milyar dolarlık mobilya ihracatı!

"15. CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı" kapılarını yeni rekorlarla kapatırken, fuar süresince 1,2 milyar dolarlık ihracat sözleşmesi gerçekleştirildi. 

Efendioğlu Mermer'e CNR IMOB 2019’dan büyük ilgi!

Efendioğlu Mermer 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşen CNR IMOB Fuarı'na katıldı. Marka, CNC teknolojisi ile üretilen 2 cm inceliğindeki mermer masalarını tanıttı.

CNR İMOB 122 bin 516 ziyaretçiyle kapılarını kapattı!

Türkiye mobilya sektörünü tek çatı altında toplayan CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 122 bin 516 toplam ziyaretçiyle kapılarını kapattı.

CNR Emlak Fuarı 2-5 Mayıs'ta!

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

CNR İMOB açılış için gün sayıyor! 

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve MOSFED tarafından düzenlenen CNR İMOB açılış için gün sayıyor.

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ATO Congresium’da, 2 Nisan tarihine kadar açık kalacak CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti.

Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Başkent Ankara'da ilk kez düzenlenen CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı açıldı. Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık olacak.

Ankara Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı gerçekleşti. Fuar, CNR Holding tarafından ATO Congresium'da açıldı.

CNR İMOB Ankara kapılarını yarın açıyor!

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı yarın başlıyor. Fuar 30 Mart-2 Nisan tarihlerinde ATO Congresium’da düzenlenecek.

Loda Mobilya'ya En İyi Modern Yatak ve Concept ödülü verildi!

Bu yıl 13.’sü düzenlenen mobilya sektörünün uluslararası ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan CNR İMOB, kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR İMOB fuarında, Loda Mobilya “En İyi Modern Yatak ve Concept Ödülü”ne layık görüldü.

CNR İMOB’taki mobilyalarda renk ve konfor dikkat çekiyor!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilenen mobilyalarda renk, tasarım ve konfor dikkat çekiyor.

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı dün kapılarını açtı. CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na yoğun ilgi gösteriliyor.

CNR İMOB 2019 Haberi

CNR İMOB 2019

Türkiye ekonomisinin en önemli taşlarından biri olan ve mobilya sanayisini tek çatı altında toplayan CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 15'inci kez düzenlendi. Fuar 122 bin 516 toplam ziyaretçi ile kapılarını kapattı.

Fuarı ziyaret eden Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, CNR İMOB’un mobilya sektörünün 2023 hedefi olan 6 milyar dolara ulaşmasında önemli bir konumda olduğunu açıkladı.  Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç ise sektör olarak 2019 yılsonu hedefi olan 4 milyar doların önemli bir kısmını CNR İMOB’da yaptıklarını söyledi. 

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, sektörün bu kadar geliştiğini görmekten dolayı mutlu olduklarını anlattı. Türkiye’nin ihracat hedefleri noktasında mobilya sektörünün de önemli bir konumda olduğunu söyleyen Nebati, ülkemizin her şehrinde, her köşesinde mobilya üretebildiğimizi, bu bakış açısıyla...