07 / 05 / 2024

çocuk evleri açılış

çocuk evleri açılış

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Konya'nın Karatay ilçesinde yapımı tamamlanan Sevgi Evleri'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, duyarlı ve merhametli bir toplum olarak çocuklara sahip çıkmaya çalıştıklarını belirtti...

Çocuk evleri yeniden tasarlanıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni Çocuk Evleri Siteleri ile ilgili "Yeni binaların tasarımında engelli çocuklarımızın güvenliği öncelikli olarak ele alındı" açıklamasında bulundu.

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

Kağıthane Millet Kıraathanesi 27 Ocak'ta açılıyor!

İstanbul'un konum olarak merkezinde bulunan Kağıthane'de, her yaştan vatandaşa özel Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi 27 Ocak tarihinde hizmete açılıyor.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2.etap 23 Nisan'da açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü için dört gün sürecek bir Çocuk Şenliği hazırlıyor. Şenlikte Yaşam Vadisi'nin 2. etabının açılışı da yapılacak.

Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi açıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi'nin açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve protokol üyeleri de katıldı.

Çekmeköy Park Evleri Ağaoğlu daire fiyatları!

Çekmeköy Park Evleri Ağaoğlu daire fiyatları 446 bin TL'den başlıyor. Proje zemin + 14 katlı olarak yükseliyor...

Nef Kağıthane Evleri satılık!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen Nef Kağıthane 05 projesi, İstanbul Avrupa Yakası Cendere Mahallesi'nde Beysa Lojistik'in arka tarafında inşa ediliyor. Nef Kağıthane Evleri satılık daire fiyatları 368 bin TL'den başlıyor.

3 ilde 250 milyon dolarlık yaşlı bakım evleri açılacak!

Muğla, Aydın ve İzmir’de yatırımcılar yaşlı bakım evleri açıyor. Yapılacak toplam yatırım 250 milyon doları bulacak

Gökada Mesa Evleri satılık!

Gökada Mesa Evleri satılık daireleri 6, 11 ve 16 katlı bloklar halinde yükselecek. Proje İstanbul Maltepe'de Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirildi...

Vadi Koru Evleri satılık!

Vadi Koru Evleri satılık dairelerin fiyatları 401 bin TL'den başlıyor. Vadi Koru Ayazağa'da konut, ofis ve dükkanlar bulunuyor...

Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık!

Makro İnşaat ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen Park Mavera 3 projesi Şubat 2020 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor.

Mesa Çubuklu 28 Evleri Eylül'de satışta!

Mesa Çubuklu 28 Evleri Eylül'de satışa sunulacak. Mesa Çubuklu 28 projesinde 81 daire ve 1 ticari birim yer alıyor...

Kartal AND Pastel Evleri satılık!

Toplam 1.200 konut, ofis ve ticari üniteden meydana gelen AND Pastel projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'a bağlı Esentepe Mahallesi'nde yer alıyor. Kartal AND Pastel Evleri satılık fiyatları 501 bin TL'den başlıyor.

çocuk evleri açılış Haberi

çocuk evleri açılış


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, artık çocuk evlerine geçiş yaptıklarını belirterek, "Herhangi bir sokaktaki bir apartmanın herhangi bir dairesinden ev kiralıyoruz. O eve 6 çocuk ve 3 bakıcı anneyi koyuyoruz. O apartmandaki insanlar nasıl yaşıyorlarsa onlarda öyle yaşıyorlar. Bunun çok daha normal bir hayat olduğunu düşündüğümüz için bu sisteme geçiyoruz" dedi.


İslam, Karatay ilçesinde yapımı tamamlanan Sevgi Evleri'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, ülkenin geleceğinin çocuklarda olduğunu, duyarlı ve merhametli bir toplum olarak çocuklara sahip çıkmaya çalıştıklarını belirtti.


Devletin bu konularda çok uzun yıllara dayanan çalışmaların olduğunu ifade eden İslam, başlangıçta devletin korumasına terk edilmiş çocukların koğuş sistemiyle yapılandırılmış yuva ve yurtlarda kaldıklarını söyledi. Bu sistemden 2005-2006 yılından itibaren uzaklaşmaya çalıştıklarını vurgulayan İslam, şunları kaydetti:


"Çocuklarımızı daha küçük birimlerde daha sıradan...