28 / 04 / 2024

çocuk koruma evi projeleri

çocuk koruma evi projeleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi, korunmaya muhtaç çocuklar için “Çocuk Koruma Evi” açacak. Büyükşehir Belediyesi ayrıca, Ankara ve yurt içinde bulunan tarihi ve turistik yerlere ücretsiz geziler düzenleyecek.

Edirne Devlet Konuk Evi hizmete açıldı!

Edirne Valiliği tarafından himayelerinde yer alan tarihi konakların turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar kapsamında, Edirne Valiliği Çevre Koruma Vakfı Müdürlüğünce restore edilen Devlet Konuk Evi, faaliyete başladı.

İBB Kadın Dayanışma Evi açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Kadın Dayanışma Evi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında açıldı. İBB, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Şube Müdürlüğü ile Çocuk ve Aile Şube Müdürlüğü de kuracaklarının bilgisini paylaştı...

Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Mimarsinan Parkı içerisinde hayata geçirilen Engelsiz Çocuk Evi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ve en kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

Kayseri'ye engelsiz çocuk evi inşa edilecek!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de örneği olmayan Engelsiz Çocuk Evi projesinin ikincisini inşa ediyor.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamladığı Finike Çocuk ve Gençlik Evi, öğrencileri ağırlamaya başladı.

Denizli Tarakçı Evi restore edildi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB), yok olmaya yüz tutan Buldan ilçesindeki Tarakçı Evi’ni de restore ederek tarihi bir değeri daha ayağa kaldırdı.

Kayseri'de engelsiz çocuk evi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz çocuk evi hizmete açıldı.  4-12 yaşlarındaki 53 çocuğa hizmet verecek "Engelsiz çocuk evi"nin açılışı gerçekleştirildi.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin yüzde 82'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara ve gençlere yönelik hizmet vermek üzere inşaatına başlanan Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nde sona gelindi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Koruma Evi için konut alacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi; Çocuk Koruma Evi olarak kullanılmak üzere konut satın alacak...

Finike Çocuk ve Gençlik Evi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Finike ilçesinin en büyük ihtiyaçlardan birini karşılamak üzere hayata geçirdiği Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin inşaatı hızla devam ediyor.

Bilecik'e 13 yeni park!

Çocuklara yeni oyun alanları kazandırmaya devam eden Bilecik Belediyesi 13 adet Çocuk Parkı ile Bilecik Belediyesi Pıtırcık Çocuk Oyun Evi'ni hizmete açıyor.

Kırşehir Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi yıkıldı!

Kırşehir'deki Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi binasında yıkım çalışmaları başladı. 2011 yılında boşaltılan bina Aile Hekimliği ve Sağlık Ocağı olarak kullanılıyordu.

çocuk koruma evi projeleri Haberi

çocuk koruma evi projeleri


Ankaralı çocuklara verdiği eğitimden, çeşit çeşit yardıma kadar yüzlerce desteğiyle örnek olan Büyükşehir Belediyesi, korunmaya muhtaç çocuklar için “Çocuk Koruma Evi” açacak. Büyükşehir Belediyesi ayrıca, Ankara ve yurt içinde bulunan tarihi ve turistik yerlere ücretsiz geziler düzenleyecek. 

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Ali İhsan Ölmez başkanlığında yaptığı toplantıya Belediye Encümeni ve Belediye Meclisi İhtisas Komisyonlarına üye seçimi ile başladı.


-BÜYÜKŞEHİR’DEN KÜLTÜR HİZMETİ 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in “olur”u ile Meclis’e gelen, “Ankara’da ve yurt içinde tarihi, turistik ve kültürel değeri olan yerler ile rekreasyon alanlarına, parklar, müzeler vb. yerlere” ücretsiz geziler düzenlenmesine ilişkin Başkanlık Yazısı, üyelerin oy birliği ile kabul edildi. 

Alınan karar kapsamında; kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, dernekler, vakıflar, sendikalar, odalar, meslek kuruluşları, kooperatif birlikleri, gönüllü kuruluşlar, muhtarlıklar, spor kulüpleri, Büyükşehir...