06 / 05 / 2024

çocuk odaları için led li prizler

çocuk odaları için led li prizler

Tasarım ve konforu teknoloji ile harmanlayan yenilikçi Alman markası Berker, karanlıkta oryantasyon led’ini yakan güvenli tasarımı ‘BERKER LED’ ile özellikle ebeveynlerin çocukları için tercihi oluyor...

DASK ve TOBBUYUM'dan afetlerden kaynaklı kayıp uyuşmazlıkları için işbirliği olanağı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), afetlerden ötürü kayıplara uğrayan vatandaşların uyuşmazlıklarının en kısa zamanda ve etkili bir şekilde çözülmesi için işbirliğine gidiyor.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Çocuk desteği ve SED ödemesi alan hemen baksın! Kimin hesabına kaç TL yatıyor? Çocuk desteği, SED ödemesinde son dakika!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahibi aileler için yapılan çocuk desteği ve SED ödemesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki çocuk desteği ve SED ödemesi 2023 Eylül ne kadar? 

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

EYT’yi kaçıranlar için erken emeklilik detayları belli oldu! İşte yeni emeklilik tablosu...

SSK ve Bağ-Kur prim eşitlemesiyle beraber erken emeklilik konusunda bazı gelişmeler yaşandı. Önümüzdeki dönemde de emeklilik yaşının özellikle kadınlarda çocuk sayısına göre esnetilmesi, esnafın emekliliği için gerekli prim eşitlemesi gibi yeni gelişmeler yaşanacak.

Çocuk desteği almak için bu şartları taşımak yeterli! Kaç TL ödenecek?

Birkaç ay önce açıklanan çocuk desteği ödemeleri için başvuru şartları ve ne kadar ödeme yapıldığı, dar gelirli pek çok aile tarafından merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın açıklamasına göre, 12 ay boyunca 650 TL’ye kadar ödeme almak mümkün.  Peki nasıl başvurulacak?

TOBB, deprem bölgesinde ilk kalıcı konut kampanyası için düğmeye bastı!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen 11 şehirde inşa edilecek kalıcı konutlar için ilk adım Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden geldi. İşte ayrıntılar...

Şubat 2023 için çocuk parası almak isteyenler aman dikkat! Başvuru yapan 650 TL'yi tıkır tıkır alıyor! Sakın kaçırmayın

Şubat 2023 için çocuk parası almak isteyenler aman dikkat... Başvuru yapan 650 TL'yi tıkır tıkır alıyor... Sakın kaçırmayın...

Aile Bakanlığı tam tamına 150 bin çocuk için ailelere 1.259 TL verecek! Anne ve babalar iş size düşüyor

Aile Bakanlığı tarafından ailelere yönelik destek ödemeleri devam ediyor. Bakanlık 150 bin çocuğu kapsayan destek ödemesi gerçekleştirecek. Burada parayı almak için devreye anne ve babaların girmesi bekleniyor.

Çocuk desteği parası hesaplara yattı mı? Çocuk desteği kaç TL oldu? e-Devlet çocuk desteği nasıl sorgulanır?

Çocuk desteği 2022 ödeme tarihi için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan gelen açıklamalar yakından takip ediliyor. Peki çocuk desteği 2022 ödemeleri yapıldı mı? Çocuk desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte çocuk desteği 2022 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

En az 350 en yüksek 650 TL hesaplara yatıyor! Başvuranlar hemen baksın! Çocuk desteği ödemeleri 2022...

Devlet dar gelirli aileler için çocuk desteği ödemeleri yapıyor. Aile Destek Paketi içine alınan Çocuk Destek Bileşeni ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarih merakla araştırılıyor. Peki 2022 çocuk destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatıyor? İşte detaylar... 

Mimarlar Odası'ndan Rıza Bey Apartmanı için yeni proje!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde Rıza Bey Apartmanı yıkılmıştı. Apartmanda 10’u çocuk 37 kişinin yaşamını yitirdi. Mimarlar Odası İzmir Şubesi alan için alternatif yeni bir proje hazırladı.

çocuk odaları için led li prizler Haberi

çocuk odaları için led li prizler


Anahtar & priz sistemleri ve akıllı bina otomasyonları sektörünün lider markası Alman merkezli Berker, ebeveynlerin işini kolaylaştıracak ledli prizi ile güvenli bir tasarım sunuyor. Karanlıkta oryantasyon ledini yakan ve aydınlıkta söndüren tasarım, beyaz ışık efekti ve dahili parlaklık sensörü ile evinizi kontrol altına almanızı sağlıyor. Geceleri uykudan uyanan çocuklar böylelikle aydınlatmaları açmak zorunda olmadan ledli prizin rahatsız etmeyen 

ışığıyla kendini güvende hissedebiliyor. Gelişmiş çocuk korumasına sahip güvenli tasarım, minimum güç tüketimi ile maksimum kolaylık sağlıyor.


Kolay montaj ve düşük güç tüketimi özelliklerine sahip ledli priz, evlerin haricinde otel, hastane, kreş, bakımevleri gibi projelerde güvenli kullanımı ve şıklığı bir arada sunması sebebiyle tercih ediliyor. Sıkıcı priz görüntüsünden uzak, hoş bir görüntü sergilemesi de Berker Led’in kullanıcılarına sunduğu bir diğer...