06 / 07 / 2024

Coıs Otelcilik adres

Coıs Otelcilik adres

Coıs Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Cafer Karakoç  Serhat Yılmaz tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Coıs Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coıs Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Cafer Karakoç  Serhat Yılmaz tarafından kuruldu.

Adres değişikliği bildirim süresi 2021!

Bir kişinin yerleşim yeri adresinin değişmesi durumunda belirli bir süre içerisinde bildirimde bulunması gerekiyor. İşte adres değişikliği bildirim süresi 2021...

Coşkun Sabah: Servetimi söylemek zorunda kaldım, bunun neresi yanlış?

“Parası olmayan beni anlamaz” sözleri tepkilere neden Coşkun Sabah, "Servetimi söylemek zorunda kaldım. ‘3-4 aylık birikimim var’ dedim, bunun neresi yanlış?" dedi...

By İs Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By İs Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Tataroğlu tarafından kuruldu.

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Arınç tarafından kuruldu. 

Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Söyler tarafından kuruldu. 

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Bayram tarafından kuruldu. 

S And S Otelcilik Turizm İnşaat Tekstil Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S And S Otelcilik Turizm İnşaat Tekstil Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erfan Hosseınıanmoghaddam, Maryam Aghapour ve Nafıseh Mostafavı ortaklığında kuruldu. 

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul’da kampanya coşkusu sürüyor!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’de hayata geçirilen Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerinde Emlak Konut’un tarihi kampanya coşkusu sürüyor.

Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Tekstil İth.İhr. San.ve Tic.Ltd.Şti.1 Nolu İst.Şb. açıldı!

Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Tekstil İth.İhr. San.ve Tic.Ltd.Şti.1 Nolu İst.Şb. Ersin Sönmezler Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde açıldı.

Coşkun Bayraktar, VİA GYO adına yarın basın toplantısı yapacak!

VİA GYO bugün basında yer alan haberlere ilişkin Coşkun Bayraktar'ın açıklama metnini yayınladı. VIA GYO yarın saat 10:30'da Swissôtel Ceneve Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Coıs Otelcilik adres Haberi

Coıs Otelcilik adres

Coıs Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Cafer Karakoç  Serhat Yılmaz tarafından kuruldu.

Coıs Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar,...