10 / 05 / 2024

Çolakoğlu Nalburiye ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Çolakoğlu Nalburiye ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Çolakoğlu Nalburiye ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Engin Torlak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Esenler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Smr Nalburiye Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smr Nalburiye Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Sümeyra Beyazkuş tarafından kuruldu.

Gemyıl İnşaat Yapı Nalburiye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemyıl İnşaat Yapı Nalburiye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emel Kabaosmanoğlu tarafından kuruldu.

Konut ve kira fiyatları neden artıyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 5 maddede açıkladı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu konut ve kira artışlarına ilişkin açıklama yaptı. Tellioğlu konut ve kira artışlarının neden arttığını 5 maddede açıkladı. İşte detaylar...

İstanbul'da toplu ulaşıma zam sinyali! Ekrem İmamoğlu açıkladı: ÖTV ve KDV zamları yansıyacak! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ÖTV ve KDV'deki yükselişe dikkat çekti ve toplu taşıma fiyatları için zam sinyalini verdi. İşte ayrıntılar...

Analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın

Bugün ABD'deki kritik enflasyon verisi altın ve dolar fiyatlarında etkili olacak. Ünlü analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Çiloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Çiloğlu tarafından kuruldu.

Beşiroğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşiroğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Beşiroğlu tarafından kuruldu.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Malikoğlu Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Malikoğlu Emlak Ve Gayrimenkul Limited Beylikdüzü’nde 350 bin TL sermaye bedeli ile A.Laıbı Bahd Al-Malıkı tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Nalburiye ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Çolakoğlu Nalburiye ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Çolakoğlu Nalburiye ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Engin Torlak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


Çolakoğlu Nalburiye ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak, defileler düzenlemek, bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili atölyeler, fabrikalar kurmak, mağazalar açmak. 3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel...