08 / 05 / 2024

çolakoğlu yapı Vadişehir fiyat

çolakoğlu yapı Vadişehir fiyat

Vadişehir Başakşehir satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Fiyatları ve ödeme planı henüz açıklanmayan proje Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Mirzeoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirzeoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açlan tarafından kuruldu.

Kazdaloğlu Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazdaloğlu Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Özer Karaböberli tarafından kuruldu.

Velioğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Velioğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Velioğlu tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Yıldız İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!                    

Çolakoğlu Yıldız İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yıldız tarafından kuruldu.

A Çobanoğlu Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Çobanoğlu Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Arman Çobanoğlu tarafından kuruldu.

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi qaçıldı!

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Erman tarafından açıldı. 

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Sert tarafından kuruldu.

SYS Çolakoğlu Yapı Limited Şirketi kuruldu!

SYS Çolakoğlu Yapı Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Çolak tarafından kuruldu. 

Yasin Kartoğlu Başakşehir projelerini anlattı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir’de yapımı devam eden dev projeleri anlattı.

Vadişehir cadde dükkanlarının yüzde 70'i satıldı!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkarıldı. Vadişehir cadde dükkanları ihalesi dün yapıldı.

Vadişehir'in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor!

İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen merkezi Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesindeki cadde dükkanları 23 Eylül’de yapılacak ihale ile satışa sunuluyor.

Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Mostar Life Başakşehir projesi Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı işbirliği imzasıyla inşa ediliyor. Proje 332 konuttan meydana geliyor. İşte Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat listesi...

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir fiyat listesi!

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir fiyat listesi 485 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nidapark Kayaşehir projesinde teslimler Haziran 2018'de yapılıyor...

çolakoğlu yapı Vadişehir fiyat Haberi

çolakoğlu yapı Vadişehir fiyat

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir Başakşehir'de ön talep süreci devam ediyor. Proje 17 blok halinde hayata geçiriliyor. 


Vadişehir Başakşehir satılık daire sayısı 650 adet olarak belirlendi. Konutların yanı sıra 50 cadde mağazası da yer alan projenin lansmanı 31 Mart Salı günü gerçekleşecek. 


Kapalı otopark, yüzme havuzu, spor alanları, sauna, dinlenme alanları, fitness merkezi gibi sosyal alanlardan oluşan Vadişehir Başakşehir Konutları 50 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Vadişehir Başakşehir satılık daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar yer alıyor. Proje Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile yükseliyor. 



Vadişehir Başakşehir telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Özge...