08 / 05 / 2024

Coldwell Banker ulaşım

Coldwell Banker ulaşım

Profesyonel gayrimenkul danışmanlığı alanında dünyanın en büyük firmalarından olan Coldwell Banker, Türkiye'de hızla büyümeye devam ediyor. Coldwell Banker Ankara VIP Gayrimenkul Ofisi törenle hizmete girdi.

Coldwell Banker'dan gayrimenkul alım, satım ve kiralamada taksit imkanı!

Coldwell Banker'ın başlattığı yeni hizmet kapsamında, müşteriler, gayrimenkul alım, satım ya da kiralamada hizmet bedelini kredi kartı ile anında taksitle ödeyebilecek

Coldwell Banker 2019’da çıtayı yukarıya taşıyacak!

Coldwell Banker Türkiye 2019 yılında çıtayı daha da yukarıya taşıyacak. Şirket şu ana kadar hiçbir markanın olmadığı başlıklarda adım atmaya ve yeni kazanç kapıları açıp franchiselarine kazanç fırsatları yaratmaya başladı…

Coldwell Banker Türkiye’de 200 yeni ofis açacak!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, ''Hedefimiz daha önce de açıkladığımız gibi 2020’de 300’den fazla ofis, 5.000’den fazla danışman sayısı ve 5 Milyar Dolar’dan fazla satış hacmine ulaşmak” dedi.

Coldwell Banker müşterilerine, acil sağlık hizmeti Medline’dan!

Dünyanın ilk global gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker, müşteri memnuniyeti kapsamında, müşterilerine 3 aylık Medline Acil Sağlık Hizmeti üyeliği hediye ediyor.

Ege Yapı ve Coldwell Banker’dan işbirliği!

Ege Yapı, Coldwell Banker ile önemli bir işbirliğine imza attı. Coldwell Banker ofisleri, Ege Yapı’nın geliştirdiği gayrimenkul projelerinin tanıtımı için Anadolu’daki adresi olurken, satışlarını da gerçekleştirecek.

Coldwell Banker'ın dünyada en fazla büyüyen ülkesi Türkiye!

Türkiye’de 3 yıl gibi kısa sürede hızlı bir ivme yakalayan Coldwell Banker Türkiye, ABD merkezli dünyanın 1 numaralı gayrimenkul danışmanlık markasının tüm dünyada en fazla büyüyen ülke merkezi oldu.

LMG Global, Coldwell Banker ile işbirliği yaptı!

Türk gayrimenkul sektörünün yurt dışında söz sahibi olması adına çalışmalarını yürüten yıllık yatırım kongresi ve uluslararası gayrimenkul show’un (IPS) tek yetkili Türkiye ortağı LMG GLOBAL, COLDWELL BANKER’ in ofisini alarak işbirliği yaptı.

Coldwell Banker Türkiye 2016'da 150 ofis sayısına ulaşacak!

TÜRKİYE ofisi 2 yıl önce Gökhan Taş tarafından açılan Coldwell Banker, 19 şehirde 85 ofise ulaştı. Coldwell Banker Türkiye, 2016 yılında 150 ofisle, 2017 yılında 250 ofis ve 2 bin 500 gayrimenkul danışmanına ulaşmayı planlıyor.

Coldwell Banker 2017 sonunda 250 ofise ulaşmayı hedefliyor!

Yaklaşık iki yıl önce Türkiye pazarına giren Amerikalı gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker, kısa sürede 83 şubeye ve 804 gayrimenkul danışmanına ulaştı. Şirket 2017 sonu hedefi ise 250 ofise ve 3 bin danışmana ulaşmak.

Coldwell Banker Profesyonelleri Blue Enjoy 2015'te bir araya geldi!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlığı şirketi Coldwell Banker Türkiye, Ege Bölgesi'nde bulunan tüm ofisleriyle 'Blue Enjoy 2015' organizasyonunda bir araya geldi.

Coldwell Banker Türkiye Renk Ofisi Ankara Çayyolu'nda açıldı!

Ankara'nın caddelerinin Gayrimenkulün Yıldızları Coldwell Banker Türkiye ofisleri ve genel müdürlük çalışanları ile maviye boyandı. Ankara Çayyolu'nda Coldwell Banker Renk Ofisinin açılışı gerçekleşti.

Coldwell Banker Commercial, Spine Tower'ı tanıttı!

Coldwell Banker Commercial Türkiye, geçtiğimiz aylarda portföyüne kattığı İstanbul’un en güvenli ve modern binası Spine Tower’ın sektöre tanıtım toplantılarına başladı.

Coldwell Banker Ankara Tunalı'da emlak bürosu açtı!

Gayrimenkul sektörünün ünlü markalarından olan Coldwell Banker, Tunalı 'daki yeni emlak bürosunu sektörün önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleşen davetle açtı. Açılışta konukların keyifli muhabbeti gözlerden kaçmadı.

Coldwell Banker ulaşım Haberi

Coldwell Banker ulaşım

Konut, lüks konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı alanlarında en yüksek satış hacmine sahip, dünyanın ilk gayrimenkul firması olan ve 2013'te Türkiye piyasasına hızlı bir giriş yapan Coldwell Banker, Ankara'da Kavaklıdere VIP ofisini açtı. Halen 6 kıtada, 51 ülkede, 3.200 ofisinde 120.000’i aşkın gayrimenkul profesyoneli ile her yıl milyonlarca alıcı ve satıcı adayına ulaşan Coldwell Banker, bundan böyle Başkentlilere Çankaya/Kavaklıdere'deki ofisiyle profesyonel gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunacak. 


Çok sayıda davetlinin katıldığı VIP Kavaklıdere Ofisinin açılışında konuşan Ülke Direktörü Gökhan Taş, Coldwell Banker olarak Türkiye'de hızlı bir büyüme gerçekleştirdiklerini belirterek, "Türkiye pazarına girdiğimiz anda itibaren kısa sürede şube sayımızı artırdık ve yüzde 400'lük hızlı bir büyümeyle Türkiye'deki ofislerimizin sayısını 43'e çıkardık" dedi. Coldwell Banker'ın gayrimenkul sektöründeki liderliğini 108 yıldır sürdürdüğü vurgulayan Taş şöyle...