28 / 04 / 2024

Colorist Şile projesi

Colorist Şile projesi

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile projesinin tamamı 7 ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projenin satış ekibi içi 20 Ekim'de ödül töreni düzenlenecek.

Colorist Şile’de yaza özel son daireler!

İstanbul Şile’de hayata geçen ve yatırımcısından kısa sürede büyük ilgi gören Colorist Şile’nin yaza özel son dairelerinin satışı %0 Faiz ve 60 Ay vade imkanıyla devam ediyor.

Colorist Şile'de son daireler 189 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Son 20 daire için satış süreci devam eden Colorist Şile'de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı sunuluyor..

10 yılda kendini amorti eden tek proje: Colorist Şile!

Türkiye’nin En Kapsamlı Aile Ve Çocuk Konseptli projesi Colorist Şile'de kredi çekmeden, taksit tutarlarınızı bütçenize göre ayarlayabileceğiniz esnek ödeme planları ile yatırım değeri yüksek, huzurlu ve masal tadında bir eviniz olabilir..

Colorist Şile'de 50 ay sıfır faiz fırsatı devam ediyor!

Satışa çıktığı günden itibaren projenin yüzde 60'ı satılan Colorist Şile'nin, konumunun avantajları sayesinde 10 yıl içerisinde kendini amorti etmesi ön görülüyor.

Colorist Şile: 10 yılda kendini amorti eden tek proje!

Satışa çıktığı günden itibaren projenin %60’ini satan firma müşterilerine yeni bir fırsat daha sunuyor. Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı da sunulmakta..

Colorist Şile kendini 10 yılda amorti ediyor!

CFR Yapı tarafından inşa edilen Colorist Şile, İstanbul’un gelişime açık yatırım bölgesi olan Şile’de, çocuklu ailelere rüya gibi bir yaşam vadediyor...

Colorist Şile'de 50 ay 0 faiz avantajı!

Colorist Şile, konumunun avantajları sayesinde 10 yıl içerisinde kendini amorti etmesi ön görülüyor. Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı sunuluyor.

CFR Yapı Colorist Şile'de faizsiz 50 ay vadeyle!

Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı sunuluyor..

Colorist Şile'den ev alanlara tatil hediye!

20 Temmuz-20 Eylül tarihleri arasında Colorist Şile'den ev alan herkese, ailesiyle birlikte yedi gün boyunca, 2017 yazında tatil yapma fırsatı sunuluyor.

Colorist Şile'de 1+1 daireler 175 bin liraya!

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile'de lansmana özel 40 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Projede teslimlerin en geç 24 ay sonra yapılması planlanıyor..

Colorist Şile'de lansmana özel 40 aya varan vade imkanı!

Colorist Şile'de lansmana özel 40 aya kadar vade imkanı ile yüzde 30 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede satılık daire fiyatları 175 bin TL'den başlıyor..

Colorist Şile'de 2+1 daireler 270 bin TL'ye!

CFR Yapı'nın çocuklara yönelik projesi Colorist Şile'de 1+1 daireler 175 bin TL'den, 2+1 daireler ise 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor..

Soft Şile 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Soft Yapı imzasıyla hayata geçirilen Soft Şile projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Soft Şile projesi nerede? Soft Şile projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Soft Şile 15 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ İstanbul Şile projesi için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ, Şile Ağva'da 129 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 29 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Şile Colorist Panorama'da 230 bin liraya!

Colorist Panorama projesi CFR Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 230 bin liradan başladığı proje İstanbul Şile'de inşa ediliyor. 

Colorist Panorama'da 230 bin TL'ye 1+1 fırsatı!

CFR Yapı imzasıyla hayata geçirilen Colorist Panorama projesi "Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile satışa çıkarıldı. Colorist Panorama'da lansman öncesi fiyat avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı!

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı. CFR Yapı imzası ile Şile'de hayata geçirilen projede lansman öncesi yüzde 10 indirim uygulanıyor. Colorist Panorama Şile projesi ön talep döneminde yoğun ilgi gördü.

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama!

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama projesi Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin yanında hayat geçiriliyor. Projede ön talep toplanıyor...

Colorist Panorama nerede?

Ön talep toplanan Colorist Panorama projesi Şile plajını görüyor. Peki Colorist Panorama nerede?

Emlak Konut Şile Çavuş Projesi'nde 58 yapının ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Çavuş Şile Projesi'nde 45 adet konut ve 13 adet ticari üniteden oluşan toplam 58 adet bağımsız bölümün ruhsatını aldı.

Galatasaray Florya arazisinden gelir beklentisi 55 milyon dolar!

GS Başkanı Cengiz, Emlak Konut GYO ile projesi geliştirilen Florya Metin Oktay Tesisleri arazisinden gelecek gelirin, beklendiği gibi 200 milyon dolar değil 55 milyon dolar seviyesine olacağını ileri sürdü...

8 soruda TOKİ Şile projesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şile'de hayata geçireceği 112 konutun ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. İşte 8 soruda TOKİ Şile projesi...

TOKİ'den Şile'ye 112 konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şile projesi için düğmeye bastı.

Colorist Şile'nin tamamı 7 ayda satıldı!

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile projesinin tamamı 7 ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projenin satış ekibi içi 20 Ekim'de ödül töreni düzenlenecek.

İdealist GYO Şile projesi bu yıl başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi olarak satışa çıkarılan Şile Çavuş arsasını İdealist GYO aldı. Firma bölgedeki projesinin inşaatına bu yıl başlayacak.

Colorist Şile projesi Haberi

Colorist Şile projesi

Şile'de hayata geçirilen ve inşaat çalışmaları devam eden Colorist Şile projesi CFR Yapı imzası ile yükseliyor. Aile ve çocuk konseptli konut projesi olarak lanse edilen proje planlandığı aileler ve çocuklardanyoğun ilgi gördü. 


Dağ ile yaşamak isteyenlerin tercih edebileceği Colorist Şile projesi mimarisi ile büyük bir başarıya daha imza attı. Tamamı 7 ayda satılan projenin danışmanlık firması satış ve pqzarlama bercerileri gözler önüne serdi. 


Colorist Şile'nin satış ekibine 20 Ekim Cuma günü düzenlenecek tören ile ödül verilecek. Törene CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan da katılacak. Başkan İnan, satışa başladıkları gün itibariye ülkede yaşanan olumsuzluklara rağmen 7 ayda projenin tamamının satılmasının çok büyük bir başarı olduğunu söyledi. 


92 daireden meydana gelen Colorist Şile projesi 16 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Projenin yüzde 80'i...