14 / 05 / 2024

cömertkent sitesi güngören belediyesi tozkoparan kentsel dönüşüm alanında dahil mi

cömertkent sitesi güngören belediyesi tozkoparan kentsel dönüşüm alanında dahil mi

Güngören Tozkoparan'daki Cömertkent Sitesi kentsel dönüşüm ile yıkılacak mı? Cömertkent Sitesi'nde kentsel dönüşüm uygulanacak mı? Güngören Belediyesi Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Cömertkent Sitesi için ne diyor?..

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Güngören'deki kentsel dönüşümde karot örneği krizi!

Güngören Belediyesi tarafından 9 bloktan oluşan 4 Kent Sitesi’nde karot testi yapmak istedi. Site sakinleri, belediye ekiplerinin zabıta ve polislerle gelmesine tepki gösterdi. Sakinler, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 82 uzlaşma sağlandı! 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için uzlaşma görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde hak sahipleriyle yüzde 82 uzlaşma sağlandı. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesinde temel atma heyecanı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde sevindiren gelişme yaşandı. Projede 2/3 uzlaşma çoğunluğu sağlandı. 

İstanbul Güngören'de kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul'un Güngören ilçesinde yer alan Doğakent Sitesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yeni binaların inşa edilmesi isteyen vatandaşlar çağrıda bulundu.

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesinde sevindiren gelişme!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde sevindiren gelişme yaşandı. Projede uzlaşma oranı yüzde 51'e ulaştı. 

KİPTAŞ Güngören projesinde sözleşmeler imzalanıyor!

İstanbul'un Güngören ilçesinde tartışmalara sebep olan Doğakent Sitesi ile ilgili müjde geçen hafta verildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Güngören'de dönüşüme giriyor!

Güngören'de tepkilere neden olan Doğakent Sitesi ile ilgili müjde geldi. Hak sahipleriyle sözleşme imzalanan Doğakent Sitesi'nde dönüşüm başladı. 

Güngören Belediyesi, İBB yolunu satışa mı çıkardı?

Güngören Belediyesi, 17 Aralık 2020 tarihinde mülkiyetine aldığı 700 metre­karelik 381 ada 5 parseli, 12 mil­yon 850 bin TL tahmini bedel ile satışa çıkaracak. 

Güngören Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Güngören Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Kentsel Dönüşüm Şefliği, TOKİ ortaklığıyla Güngören'de inşa edilen millet bahçesi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi 1/5000 ölçekli plan askıya çıktı! 

Güngören ilçesi, Mareşal Çakmak Mahallesi, 7770, 7772, 7774 parseller, 3 ada, 15, 16 parseller, 4 ada, 1, 2 ve 3 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

cömertkent sitesi güngören belediyesi tozkoparan kentsel dönüşüm alanında dahil mi Haberi

cömertkent sitesi güngören belediyesi tozkoparan kentsel dönüşüm alanında dahil mi


İstanbul'un Güngören İlçesi sınırları içindeki Tozkoparan Mahallesi'nde bulunan Cömertkent Sitesi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp yeniden yapılacak mı? Cömertkent Sitesi, Tozkoparan kentsel dönüşüm bölgesine dahil mi? Güngören Belediyesi'nin Cömertkent Sitesi hakkındaki tasarrufu nedir? Emlakkulisi.com açıklıyor...


Cömertkent Sitesi, Tozkoparan kentsel dönüşüm proje alanına yakınlığıyla dikkat çekiyor. 


Hatta, kulislerde sitenin kentsel dönüşüm ile yıkılıp yeniden yapılacağı ve Cömertkent Sitesi'nde yıkılan evlerin yerine hiç para ödemeden aynı büyüklükte yenisi verileceği yönündeki dedikodular üzerine konut fiyatları 130 bin TL'den 300-350 bin TL'ye çıktığı söyleniyor...


Güngören Belediyesi ne diyor?


Güngören Belediyesi Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü yetkililerine bu iddiaları sorduk; şu cevapları aldık; 


- Tozkoparan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm uygulaması var. Ancak Cömertkent Sitesi, bu kentsel dönüşüm uygulama alanına dahil değil.


- Cömertkent Sitesi'nin bulunduğu alan riskli alan ilan edilmedi.


- Cömertkent Sitesi,...