14 / 05 / 2024

cömertkent sitesi riskli alan içinde mi

cömertkent sitesi riskli alan içinde mi

Güngören Tozkoparan'daki Cömertkent Sitesi kentsel dönüşüm ile yıkılacak mı? Cömertkent Sitesi'nde kentsel dönüşüm uygulanacak mı? Güngören Belediyesi Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Cömertkent Sitesi için ne diyor?..

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Bağcılar'daki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mostar Köprüsü Caddesi Batısı Riskli Alana Ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesindeki riskli alanların imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

Hatay Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 183 adet iş yeri yaptırılacak!

Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği 183 adet iş yeri yaptıracak. 

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara meslekten men talebi!

​​​​​​​Yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok'la ilgili davanın ilk duruşmasında enkaz altından kurtarılan 4 kadın, ailelerinde travmanın devam ettiğini aktararak, sanıkların mesleklerinden men edilmesini talep etti.

Bağcılar Ece Sitesi kentsel dönüşüme giriyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. İstanbul Bağcılar'da deprem riski oluşturan Ece Sitesi'ndeki 327 konut için kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara 4.5 yıl hapis istemi!

İzmir depreminde yıkılan Bayraklı'daki Cumhuriyet Sitesi C Blok için hazırlanan iddianamede, sanıkların 8 aydan 4,5'er seneye kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Bağcılar Demircan Sitesi'ndeki hak sahipleri uygun şartlarda mülk sahibi olacak!

Bağcılar Belediyesi 2019 yılında yaşanan depremde hasar gören Demircan Sitesi'nde hayata geçirilecek projeyle hak sahiplerini uygun şartlarda mülk sahibi yapacak.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan meydana gelen “As Fatih Kent Sitesi”, 2017' riskli alan olarak belirlendi. Bugün Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı.

8 yıl sonra mutlu son! Tuzla Birlik Sitesi için dev anlaşma!

Tuzla ilçesi Postane Mahallesi’ndeki Yeni Birlik Site’sinde, Yeni Birlik Yapı Kooperatifi ile yapılan görüşmelerin sonucunda anlaşma sağlanıp mutlu sona  gelindi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Birlik Sitesi sakinleri ile bu zamana kadar yaklaşık 17 toplantı gerçekleştirdik'' dedi.

cömertkent sitesi riskli alan içinde mi Haberi

cömertkent sitesi riskli alan içinde mi


İstanbul'un Güngören İlçesi sınırları içindeki Tozkoparan Mahallesi'nde bulunan Cömertkent Sitesi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp yeniden yapılacak mı? Cömertkent Sitesi, Tozkoparan kentsel dönüşüm bölgesine dahil mi? Güngören Belediyesi'nin Cömertkent Sitesi hakkındaki tasarrufu nedir? Emlakkulisi.com açıklıyor...


Cömertkent Sitesi, Tozkoparan kentsel dönüşüm proje alanına yakınlığıyla dikkat çekiyor. 


Hatta, kulislerde sitenin kentsel dönüşüm ile yıkılıp yeniden yapılacağı ve Cömertkent Sitesi'nde yıkılan evlerin yerine hiç para ödemeden aynı büyüklükte yenisi verileceği yönündeki dedikodular üzerine konut fiyatları 130 bin TL'den 300-350 bin TL'ye çıktığı söyleniyor...


Güngören Belediyesi ne diyor?


Güngören Belediyesi Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü yetkililerine bu iddiaları sorduk; şu cevapları aldık; 


- Tozkoparan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm uygulaması var. Ancak Cömertkent Sitesi, bu kentsel dönüşüm uygulama alanına dahil değil.


- Cömertkent Sitesi'nin bulunduğu alan riskli alan ilan edilmedi.


- Cömertkent Sitesi,...