05 / 05 / 2024

Çömlekçi dönüşüm

Çömlekçi dönüşüm

Çömlekçi İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli, "Gümrükçüoğlu benimle uğraşmaya kalkma, altında kalırsın. Ben senin ağabeyinim. Sen benim talebemsin. Haddini bil" dedi

Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla konutlara bedelsiz el konulacak mı? İstanbul Planlama Ajansı tek tek açıkladı!

İBB’ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın “Kent Gündemine Bakış” serisi kapsamında “Kentsel Dönüşüm Yasa Değişikliği: Dönüşüm Kimin İçin?” raporuna, yeni düzenleme ile ilgili detaylara yer verildi. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası kimin için hazırlandı? İşte yasa ile ilgili detaylar...

2022 mazot gübre desteği dönüm başına ne kadar? Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? 

2022 yılı mazot gübre desteği ödemeleriyle ilgili açıklamalar bekleniyor. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın üreticilere verdiği mazot gübre desteği ödemeleri, dönüm başına belirleniyor. Ödemelerden de binlerce üretici yararlanıyor. 

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Çömlekçi Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1’inci etap yapım işi ihalesi, TOKİ tarafından yapıldı. Sözleşmesi, iş ve yer teslimi de yapılan proje tamamlandığında, Trabzon yepyeni bir Çömlekçi Mahallesi’ne kavuşacak.

Trabzon Çömlekçi'de dönüşüm başlıyor!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ne durumda? 

Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşümü için TOKİ ile anlaşma yapılmıştı ve proje 138 hektardan 9.07 hektara düşürülmüştü. Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli, " İş yapılmadan yapılan açıklamalara artık karnımız tok." dedi...

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde flaş gelişme!

Trabzon’da başlayan Çömlekçi Kentsel Dönüşümü kapsamında kamulaştırılan alanlar, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından TOKİ'ye bedelsiz olarak devrediliyor.

Trabzon Çömlekçi'de kentsel dönüşüm düğümü çözülüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili çalışmalara başladı. Başkan Zorluoğlu, Çömlekçi hak sahipleri ile bir araya geldi.

Kuzey Ankara Girişi Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekiliyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yer alan 145 adet konutun kuraları yarın çekilecek.

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde anlaşma sağlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından sürdürülen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Çömlekçi II. etap kentsel dönüşüm alanında hak sahipleri ile anlaşmalara devam ediliyor.

Malatya Hanımın Çiftliği Dönüşüm Projesi gün sayıyor!

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni TOKİ ile birlikte hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, yine sağlıksız yapılaşmanın olduğu Taştepe-Hanımın Çiftliği bölgesinde yeni bir dönüşüm projesi hayata geçiriyor.

Yıldırım Ankara Yolu'nun altına modern dönüşüm!

Yıldırım Belediyesi’nin hayata geçirdiği dönüşüm projeleriyle Ankara Yolu’nun altında yer alan Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Yavuzselim ve Çınarönü mahallelerinin kaderi değişecek.

Çömlekçi dönüşüm Haberi

Çömlekçi dönüşüm

Çömlekçi İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli, "Gümrükçüoğlu benimle uğraşmaya kalkma, altında kalırsın. Ben senin ağabeyinim. Sen benim talebemsin. Haddini bil" dedi 


Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kodlusunda tartışmalar sürüyor. Son olarak düzenlediği basın toplantısında Büyukşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na ağır ifadeler kullanan Çömlekçi Iskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli'ye belediyeden açıklama gelmişti. Büyükşehir'den yapılan açıklamada, "Düzenli yalanlarla Çömlekçi halkının aklını çeliyor" şeklindeki ifadelerle Düzenli'ye sert çıkılmıştı. Büyükşehir'den yapılan açıklamalara Düzenli dün düzenlediği basın toplantısı ile bir kez daha cevap verdi. İşte Düzenli'nin o açıklamaları: 


YALANLA İŞİMİZ OLMAZ 


Yalanla, dolanla, kıvırarak istikametimiz olmamıştır. Çömlekçi Derneği olarak biz bu mücadeleyi ısrarlı şekilde veriyoruz. Belediye Başkanımız evet siz 2009'dan bu yana belediye başkanısınız. 7...