03 / 05 / 2024

Çömlekçi kamulaştırma

Çömlekçi kamulaştırma

132 binanın kamulaştırılarak yıkılacağı Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında 132 binanın kamulaştırma işlemleri tamamlandı. Alanda geri kalan 2 binanın kamulaştırılması için de süreç devam ediyor.

Çömlekçi’de kamulaştırılma süreci devam eden 17 bina kaldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi’de kentsel dönüşüm gerçekleştirilmekte olan 22 bin 405 metrekarelik birinci etapta henüz kamulaştırılmayan sadece 17 bina kaldığını ifade etti.

Rize Yağlıtaş için acele kamulaştırma!

Rize Yağlıtaş'ta yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize Salarha için acele kamulaştırma!

Rize Salarha'da yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Çaykara için acele kamulaştırma!

Trabzon Çaykara'da yer alan bazı taşınmazlar için Çaykara Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Denizli Serinhisar için acele kamulaştırma!

Denizli Serinhisar'da yer alan bazı taşınmazlar için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun Alucra için acele kamulaştırma kararı!

Giresun Alucra'da yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir ve Çanakkale için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ve Çanakkale'de yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu ve Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ve Karabük'te yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Salihli için acele kamulaştırma kararı!

Manisa Salihli'de yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin için acele kamulaştırma kararı!

Mersin'de yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bartın Karabük ve Çankırı için acele kamulaştırma kararı!

Bartın Karabük ve Çankırı'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çerkezköy Kıyıköy için acele kamulaştırma kararı!

Çerkezköy'de yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tokat için acele kamulaştırma kararı!

Tokat'ta tesis edilecek Omala Barajı ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karaman için acele kamulaştırma kararı!

Karaman'da tesis edilecek Akyel-1 Rüzgar Elektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çömlekçi kamulaştırma Haberi

Çömlekçi kamulaştırma


Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin birlikte yürüttüğü Çömlekçi kentsel dönüşümünde kamulaştırılan binaların yıkımları sürüyor. 132 binanın kamulaştırılarak yıkılacağı Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında 132 binanın kamulaştırma işlemleri tamamlandı. Alanda geri kalan 2 binanın kamulaştırılması için de süreç devam ediyor. Bugüne kadar 73 milyon TL kamulaştırma ücreti ödenen alanda kamulaştırılan binalardan 55’inin yıkımı tamamlandı. Alanda kamulaştırılan binaların yıkımları devam ediyor.


Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında yapılan çalışmaları değerlendiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kamulaştırma işlemlerinin sonuna gelindiğini kaydetti. Bölgede yıkım faaliyetlerine hız verdiklerini vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu, " Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanı son derece modern bir yaşam alanı olarak Trabzon'a kazandırılacak. Trabzon'da gerçekleştirdiğimiz kentsel dönüşüm faaliyetlerinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet...