30 / 04 / 2024

Çömlekçi kentsel yenileme

Çömlekçi kentsel yenileme

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, " Bu binalarında kamulaştırılmasıyla, kamulaştırma çalışmalarımız bitirilmiş olacak ve alandaki binalar yıkılarak hazırlanan projenin uygulamasına geçilecek" dedi.

Çömlekçi'de kentsel dönüşüm yatırımları sürüyor!

Çömlekçi'de kentsel dönüşüm yatırımları sürüyor. Çömlekçi' de kentsel dönüşüm yıkımları Trabzon Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptıkları Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesinde yıkımlar tam gaz devam ediyor.

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Çömlekçi'de yıkımlar başladı!

Trabzon sakinlerinin uzun süredir beklediği Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde 2. Etap kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşümde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çömlekçi'de devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1’inci etap çalışmalarını inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Trabzon Çömlekçi Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1’inci etap yapım işi ihalesi, TOKİ tarafından yapıldı. Sözleşmesi, iş ve yer teslimi de yapılan proje tamamlandığında, Trabzon yepyeni bir Çömlekçi Mahallesi’ne kavuşacak.

Trabzon Çömlekçi'de dönüşüm başlıyor!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ne durumda? 

Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşümü için TOKİ ile anlaşma yapılmıştı ve proje 138 hektardan 9.07 hektara düşürülmüştü. Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli, " İş yapılmadan yapılan açıklamalara artık karnımız tok." dedi...

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde flaş gelişme!

Trabzon’da başlayan Çömlekçi Kentsel Dönüşümü kapsamında kamulaştırılan alanlar, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından TOKİ'ye bedelsiz olarak devrediliyor.

Konya Mevlana Türbesi'nin yakınındaki bölge kentsel yenileme alanı ilan edildi!

Konya'nın Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Mevlana Türbesi'nin arkasında yer alan bölge "kentsel yenileme alanı" olarak belirlendi.

Trabzon Çömlekçi'de kentsel dönüşüm düğümü çözülüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili çalışmalara başladı. Başkan Zorluoğlu, Çömlekçi hak sahipleri ile bir araya geldi.

Trabzon Çömlekçi'de yıkımlar yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Çömlekçi kentsel dönüşüm alanında TOKİ tarafından satın alınan binaların yıkımına yeniden başladı.

Trabzon Çömlekçi'de hak sahiplerine 132,8 milyon TL ödendi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresince (TOKİ) devam edilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde ikinci etap alanında hak sahipleri ile anlaşmalara devam edildiği belirtildi.

Çömlekçi kentsel yenileme Haberi

Çömlekçi kentsel yenileme

Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında bulunan 123 binanın 117'sinin kamulaştırma çalışmaları tamamlandı Bölgede kamulaştırma çalışmaları henüz tamamlanmamış sadece 6 bina kaldığını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Bu binalarında kamulaştırılmasıyla, kamulaştırma çalışmalarımız bitirilmiş olacak ve alandaki binalar yıkılarak hazırlanan projenin uygulamasına geçilecek" dedi. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi Kentsel Dönüşümü ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Gümrükçüoğlu, Çömlekçi kentsel dönüşümünün 910 adet binayı içine alan dev bir dönüşüm projesi olduğunu, bu projenin Zağnos Vadisi kentsel dönüşümünde olduğu gibi etap etap gerçekleştirileceğini ifade etti. 


68 MİLYON 415 BİN TL ÖDEME YAPILDI 


Başkan Gümrükçüoğlu, "Çömlekçi'de birinci etap kentsel dönüşüm alanı olarak belirleyerek çalışmalara başladığımız 22 bin 405 metrekarelik alandaki kamulaştırma çalışmalarımızda oldukça önemli mesafeler kat ettik. Söz konusu alanda bulunan toplam...