30 / 04 / 2024

Çömlekçi projeleri

Çömlekçi projeleri

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, " Bu binalarında kamulaştırılmasıyla, kamulaştırma çalışmalarımız bitirilmiş olacak ve alandaki binalar yıkılarak hazırlanan projenin uygulamasına geçilecek" dedi.

Suat Hacısalihoğlu: Çömlekçi 12 yılda biter!

TRABZON Ticaret Sanayi Odası, meclis toplantısı bugün yapıldı.Trabzon Büyüksehir Belediye Başkanı TTSO'daki toplantıda kent sorunlarını anlattı.TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu 'Çömlekçi 12 yılda biter' dedi.

Çömlekçi'de kentsel dönüşüm yatırımları sürüyor!

Çömlekçi'de kentsel dönüşüm yatırımları sürüyor. Çömlekçi' de kentsel dönüşüm yıkımları Trabzon Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptıkları Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesinde yıkımlar tam gaz devam ediyor.

Türk müteahhitlik şirketleri, Suudi Arabistan'daki 3 trilyon dolarlık projeler için umudunu koruyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Türk firmalarının Suudi Arabistan'da gerçekleştireceği potansiyel iş projeleri hakkında umutlu açıklamalarda bulundu. Eren, Suudi Arabistan'ın 3 trilyon dolarlık projelerine katılmak istediklerini vurguladı.

Trabzonlular dikkat! Bu sabah Resmi Gazete'de yayımlandı!

Trabzon ili Ortahisar ilçesi, Çömlekçi ve İskenderpaşa mahalleleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Trabzon Büyükşehir'den 25 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunu satıyor...

TOKİ Başkanı Bulut'tan Trabzonlulara müjde! O proje için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Trabzon'da "Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi" şantiyesindeki işçilere iftar programı düzenledi.

TOKİ gurbetçi projeleri 2022!

TOKİ'den çok konuşulacak bir proje daha geliyor. Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak amacıyla projelerine devam eden TOKİ yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlar için harekete geçti. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den 8 bin 334 yeni konut geliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksit ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart ayı içerisinde hayata geçireceği projeleri duyurdu. İşte o 26 proje...

Türk müteahhitler Senegal’de 1.2 milyar dolarlık projeyi tamamladı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Türk müteahhitlerin Senegal'de üstlendiği projeleri kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Türk müteahhitleri Senegal’de 1.2 milyar dolarlık proje bitirdi' başlıklı yazısı...

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Kamu Özel İşbirliği projelerinde müteahhit kefalet veriyor!

Kamu- Özel İşbirliği projeleri son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Peki, bu dev projelerdeki borç üstleniminden kim sorumlu? Konuya ilişkin merak edilen soruları YAK Avukatlık ortakları yanıtladı.

Murat Kurum: 300 bin konutun inşaatı aralıksız devam ediyor!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

340 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni için kente ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet bahçesi inşaatları hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de 1,5 milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Çömlekçi projeleri Haberi

Çömlekçi projeleri

Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında bulunan 123 binanın 117'sinin kamulaştırma çalışmaları tamamlandı Bölgede kamulaştırma çalışmaları henüz tamamlanmamış sadece 6 bina kaldığını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Bu binalarında kamulaştırılmasıyla, kamulaştırma çalışmalarımız bitirilmiş olacak ve alandaki binalar yıkılarak hazırlanan projenin uygulamasına geçilecek" dedi. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi Kentsel Dönüşümü ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Gümrükçüoğlu, Çömlekçi kentsel dönüşümünün 910 adet binayı içine alan dev bir dönüşüm projesi olduğunu, bu projenin Zağnos Vadisi kentsel dönüşümünde olduğu gibi etap etap gerçekleştirileceğini ifade etti. 


68 MİLYON 415 BİN TL ÖDEME YAPILDI 


Başkan Gümrükçüoğlu, "Çömlekçi'de birinci etap kentsel dönüşüm alanı olarak belirleyerek çalışmalara başladığımız 22 bin 405 metrekarelik alandaki kamulaştırma çalışmalarımızda oldukça önemli mesafeler kat ettik. Söz konusu alanda bulunan toplam...