27 / 04 / 2024

Çömlekçide kentsel dönüşüm

Çömlekçide kentsel dönüşüm

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKl nin birlikte yürüttüğü Çömlekçi kentsel dönüşümünde kamulaştırılan binaların yıkımları sürüyor.

Trabzon Çömlekçi'de 117 bina kamulaştırıldı!

Çömlekçi kentsel dönüşüm alanında 117 binanın kamulaştırma işlemleri tamamlandı. İki nafta içerisinde yıkılacak olan 15 bina ile birlikte yıkılan bina sayısı 43'e ulaşacak.

Çömlekçi'de 123 binadan 117'si kamulaştırıldı!

Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanındaki 123 binanın 117'sinin kamulaştırma çalışmaları tamamlandı. Çömlekçi kentsel dönüşümü, 910 adet binayı içine alan bir dönüşüm projesi olarak belirlendi.

Çömlekçi'de 6 bina kaldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, " Bu binalarında kamulaştırılmasıyla, kamulaştırma çalışmalarımız bitirilmiş olacak ve alandaki binalar yıkılarak hazırlanan projenin uygulamasına geçilecek" dedi.

Çömlekçi'de kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Trabzon Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptıkları Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesinde yıkımlar tam gaz devam ediyor. Çömlekçi'de vatandaşlarla yapılan görüşmeler sonucu alınan 8 binanın yıkımı tamamlandı...

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşümde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çömlekçi'de devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1’inci etap çalışmalarını inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Trabzon Çömlekçi Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1’inci etap yapım işi ihalesi, TOKİ tarafından yapıldı. Sözleşmesi, iş ve yer teslimi de yapılan proje tamamlandığında, Trabzon yepyeni bir Çömlekçi Mahallesi’ne kavuşacak.

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında 27 binanın yıkımına başlandı!

Trabzon'da, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı...

Trabzon Çömlekçi'de dönüşüm başlıyor!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden başladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülsüm Erdem Emen ile yaptığı söyleşide Adana'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının TOKİ iş birliği ile yeniden başladığını ifade etti...

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ne durumda? 

Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşümü için TOKİ ile anlaşma yapılmıştı ve proje 138 hektardan 9.07 hektara düşürülmüştü. Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli, " İş yapılmadan yapılan açıklamalara artık karnımız tok." dedi...

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde flaş gelişme!

Trabzon’da başlayan Çömlekçi Kentsel Dönüşümü kapsamında kamulaştırılan alanlar, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından TOKİ'ye bedelsiz olarak devrediliyor.

Trabzon Çömlekçi'de kentsel dönüşüm düğümü çözülüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili çalışmalara başladı. Başkan Zorluoğlu, Çömlekçi hak sahipleri ile bir araya geldi.

Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi'nin iptali istendi!

Trabzon’da Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesin'nin ardından Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi'nin de iptali istendi. Konu Büyükşehir Belediye Meclisinde önümüzdeki günlerde karara bağlanacak.

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde anlaşma sağlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından sürdürülen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Çömlekçi II. etap kentsel dönüşüm alanında hak sahipleri ile anlaşmalara devam ediliyor.

TOKİ, Çömlekçi II. Etap dönüşüm alanında 480 kişiyle anlaştı!

Çömlekçi II. Etap Kentsel Dönüşüm alanında hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri devam ediyor. 68.2 milyon liralık sözleşme imzalanan hak sahiplerine, tapu devrinin yapılması ile birlikte satın alma bedelleri de peşin olarak ödeniyor.

Çömlekçide kentsel dönüşüm Haberi

Çömlekçide kentsel dönüşüm

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKl nin birlikte yürüttüğü Çömlekçi kentsel dönüşümünde kamulaştırılan binaların yıkımları sürüyor. 123 binanın kamulaştırılarak yıkılacağı Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında 117 binanın kamulaştırma işlemleri tamamlandı. Alanda geri kalan 6 binanın kamulaştırılması içinde gerek mahkeme süreci gerekse ikili görüşmelere devam ediyor. Bugüne kadar 72 milyon TL kamulaştırma ücreti ödenen alanda kamulaştırılan binaların 28'i bundan önce gerçekleştirilen çalışmalarla yıkılmıştı. Alanda 15 binanın daha yıkım çalışmalarına başlandı. 



Yaklaşık iki hafta içerisinde yıkılacak olan 15 bina ile birlikte Çömlekçi'de yıkılan bina sayısı 43'c ulaşacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kamulaştırma işlemlerinin sonuna gelindiğini kaydetti. Bölgede yıkım faaliyetlerine hız verdiklerini vurgulayan Gümrükçüoğlu, "Alanda iki hafta içinde 15 binayı daha yıkacağız. Son aşamasına gelinen kamulaştırma çalışmalarının tamamlanmasıyla yıkım işlemleri de...