05 / 05 / 2024

ÇOMÜ Ağaköy Yerleşkesi Camisi açılış

ÇOMÜ Ağaköy Yerleşkesi Camisi açılış

Temeli 2016 yılında atılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Ağaköy Yerleşkesi Cami'nin açılış töreni yapıldı. 

Vodafone'dan Xiaomi Redmi Note 9'a büyük indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Vodafone, resmi internet sitesinde Xiaomi'nin en beğenilen akıllı telefonlarından biri olan Xiaomi Redmi Note 9'a büyük indirim düzenledi! Peki, Xiaomi Redmi Note 9 fiyatları ne kadar? İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ağaoğlu'ndan Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Marmara Üniversitesi Maltepe yerleşkesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli Maltepe İlçesi Başıbüyük Mahallesi, 1/5.000 Ölçekli Revizyon Nazım ve 1/1.000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı (Marmara Üniversitesi Yerleşkesi) askıya çıktı.

Konya 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi açıldı!

Konya'nınSelçuklu ilçesi Bosna-Hersek Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Ağaköy Yerleşke Camisi'nin açılışı yapıldı! 

Temeli 2016 yılında atılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Ağaköy Yerleşkesi Cami'nin açılış töreni yapıldı. 

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

MİT’in tarihi yerleşkesi Adalet Bakanlığı’na tahsis edilecek!

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yeni yerleşkesi için çalışmalar devam ediyor. Akıbeti merak edilen MİT’in tarihi yerleşkesinin ise Adalet Bakanlığı’na tahsis edileceği söyleniyor..

Paşaköy Konsept Konutları geliyor! Yeni proje!

Yapı Merkezi İnşaat tarafından, İstanbul Sultanbeyli'de Paşaköy Konsept Konutları inşa edilecek. Proje 24 ay içerisinde tamamlanarak teslim edilecek...

Araplar konut satın almak için Samsun'a akın etti!

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Karadeniz Bölge Başkanı Murat Toktaş, Arapların konut satın almak için Samsun'a akın ettiğini söyledi. Toktaş, bölgenin Körfez ülkelerinden talep görmeye başladığını söyledi.

İbn Haldun Üniversitesi Süleymaniye Yerleşkesi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İbn Haldun Üniversitesi Süleymaniye Yerleşkesi Açılış Töreni’ne katıldı.

Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede?  

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi için hazırlıklara başladı. Peki Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta olacak Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede inşa ediliyor?

ÇOMÜ Ağaköy Yerleşkesi Camisi açılış Haberi

ÇOMÜ Ağaköy Yerleşkesi Camisi açılış

2016 yılında temeli atılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Ağaköy Yerleşkesi Cami'nin açılış töreni gerçekleşti. Caminin açılışına, Biga Kaymakamı Mustafa Can, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Biga Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçinöz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ufuk Erikli, Dekan Prof. Dr. Bünyamin Bacak, kurum kuruluş temsilcileri, akademisyenler ve vatandaşlar katıldı. 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi internet sitesinde yer alan haberde, törende açılış konuşmalarını sırasıyla; Rektör Yardımcısı ve Biga İİBF Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Kaymakam Mustafa Can yaptı. 

Dekan Prof. Dr. Bünyamin Bacak; “Biga Ağaköy Yerleşkesinde yıllardır eksikliğini duyduğumuz bu kutsal ibadet mekanının öğrencilerin ve halkımızın hizmetine açılması dolayısıyla son derece mutluyuz” diyerek başladığı konuşmasında “Dinimiz Müslümanlara ve...