24 / 07 / 2024

Concierge hizmetleri ne demek

Concierge hizmetleri ne demek

Son zamanlarda inşa edilen büyük konut projelerinde sunullan hizmetler arasında "Concierge hizmetleri" de bulunuyor. Peki concierge nedir, concierge hizmetleri nelerdir, diye soruyorsanız yanıtı haberimizde bulabilirsiniz...

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif Güneşer ve Yaşar Çendik ortaklığında kuruldu.

Max Speur kimdir, ne iş yapar?

Teknoloji ve IT hizmetleri alanında 30 yıllık deneyimi ile öne çıkan Max Speur kimdir? Max Speur ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevruz Tatlı tarafından kuruldu.

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Baran tarafından kuruldu.

Naskaxe İstanbul Gayrimenkul Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Naskaxe İstanbul Gayrimenkul Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile  Nasıru Adeshıne Fazazee tarafından kuruldu.

Aseel Group Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aseel Group Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Nadıne Taha tarafından kuruldu.

Impress Plus One Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Impress Plus One Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Abid, Noura Soufı ve Yacıne Cherıfı ortaklığında kuruldu.

Wallartpanels İnşaat Mimari Dekorasyon Tasarım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wallartpanels İnşaat Mimari Dekorasyon Tasarım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Gordon Phılıp Levıne-Bender, Gülfem Kessler tarafından kuruldu.

Rönesans İşletme Hizmetleri Danışmanlığı şirketinin satışında son durum ne?

Rönesans İşletme Hizmetleri Danışmanlığı şirketinin Danimarkalı ISS Facilities şirketine satılacağı duyurulmuştu. Peki satışla ilgili detaylar ne?

İş GYO Çekmeköy'deki arsanın hislerini satın aldı!

İş GYO'nun Çekmeköy'deki arsadaki Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri'ne ait yaklaşık yüzde 32,8 oranındaki mülkiyet payının satın alınmasına ilişkin tapu işlemleri tamamlandı.

Cenova Marıne Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenova Marıne Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Anıl Gören tarafından kuruldu.

Onlıne Turizm Otelcilik İnternet Hizmetleri Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Onlıne Turizm Otelcilik İnternet Hizmetleri Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Ekiz tarafından kuruldu.

Concierge hizmetleri ne demek Haberi

Concierge hizmetleri ne demek

Concierge hizmetleri nelerdir?

Türkçede "hizmet" kelimesi ile birlikte kullanılan concierge Fransızca kökenli bir kelime olarak karşımıza çıkıyor. Concierge hizmetleri, genellikle otellerde kullanılan bir terim olma özelliğini taşıyor.


Ancak, son yıllarda "concierge hizmetleri" büyük konut projelerinde de sunulan bir hizmet oluyor.


Concierge sözcüğünün Türkçedeki karşılıklarından biri "kapıcı" oluyor. Yani concierge hizmetleri, aslında kapıcı hizmetlerini ifade ediyor. 


Concierge hizmetleri 

Concierge hizmetlerinin diğer karşılıkları şu şekilde sıralanıyor; Resepsiyon hizmetleri, teslimat hizmetleri, ev temizlik hizmeti, seyahat danışmanlığı ve uçak bileti, otel rezervasyon hizmeti, oto kiralama, bilgilendirme hizmeti, fatura hizmeti, özel gün ve davet organizasyonu, kurye hizmeti, kuru temizleme, terzi ve lostra salonu, çiçek ve hediye gönderim organizasyonu, özel şoförlü havaalanı transferi, çilingir - cam gibi ihtiyaçlarda konut yardımı ve restoran rezervasyon hizmeti.





Işıl Seren...