08 / 05 / 2024

Concord İstanbul satış

Concord İstanbul satış

Teknik Yapı, İstanbul Fikirtepe’de hayata geçirdiği Concord İstanbul konut projesinde 2. etabı satışa çıkardı. Projenin yeni etabında 553 konut ve 10 ticari birim yer alıyor.

Concord İstanbul'un temeli atılmadan yüzde 76'sı satıldı!

TEKNİK Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, kentsel dönüşümün önemli adreslerinden Fikirtepe'de Concord İstanbul'un ilk etabının temelini attıklarını, 617 dairenin yüzde 76'sının satışının gerçekleştiğini açıkladı...

Concord İstanbul Evleri ödeme koşulları 2016!

Concord İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında 100 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Concord İstanbul'da daireler 541 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Concord İstanbul Evleri satılık!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Concord İstanbul Evleri satılık fiyatları 541 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 1.173 adet daire ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Concord İstanbul Kadıköy satış fiyatları!

Toplam 1.173 daire ve ticari ünitelerden oluşan Concord İstanbul Kadıköy projesinde nakit daire alımlarında yüzde 12 indirim sağlanıyor. İşte Concord İstanbul Kadıköy satış fiyatları...

Concord İstanbul Rezidans satış fiyatları!

Concord İstanbul Rezidans satış fiyatları 541 bin TL'den başlayarak değişiyor. Concord İstanbul'da teslimler önümüzdeki ay başlıyor...

Concord İstanbul Kadıköy satılık ev!

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1.175 adet daire bulunuyor. Concord İstanbul Kadıköy satılık ev fiyatları 501 bin liradan başlayarak değişiyor.

Concord İstanbul Rezidans satış ofisi!

Concord İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabilen projede 1. etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev!

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev tipleri arasında 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunan proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası!

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası kapsamında peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Fikirtepe Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Concord İstanbul projesi iletişim!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşceği Concord İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Concord İstanbul projesi iletişim için 444 10 08 satış ofisi telefon numarası olan bu hatla irtibata geçebilirsiniz.

Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi iletişim!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de hayata geçiriliyor. Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi.

Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Concord İstanbul Fikirtepe ödeme tablosu!

Concord İstanbul Rezidans 11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 1. etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor. İşte Concord İstanbul Fikirtepe ödeme tablosu...

Concord İstanbul satış Haberi

Concord İstanbul satış


Kentsel dönüşümün en çok konuşulan bölgesi olan Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe’de inşa edilen Concord İstanbul konut projesinde 2. etap satışa çıktı. Teknik Yapı imzası taşıyan ve bölgede ruhsat olan 5 projeden biri olan Concord İstanbul’un 2. etabında  553 daire ve 10 ticari ünite bulunuyor. Projede daire fiyatları 338 bin 900 liradan başlıyor. Yaklaşık 650 milyon liralık bir büyüklükte olan Concord İstanbul 2. etabın inşasına Mart 2015’de başlanılması ve 36 aylık süre içinde tamamlanması hedefleniyor.


TOPLAM 1170 DAİRE VAR 


Concord İstanbul’da yer alan toplam bin 170 rezidans dairenin 617’sinin Fikirtepe’deki ilk adada olduğunu ve 1. Etap olarak satışa çıktığını hatırlatan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım şunları söyledi:  “Homeofis ve ticari birimleri barındıran karma projemizin ilk etabında yüzde 88 oranında...