06 / 05 / 2024

concord istanbul teslim

concord istanbul teslim

Kentsel dönüşümün pilot uygulaması Fikirtepe’de ilk daire teslimini yapan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım “Concord İstanbul projesinde 617 dairenin teslimini 2 ayda yapacağız” dedi.

Concord İstanbul 30 ayda tamamlanacak!

Concord İstanbul'da üç gün içinde konutların yüzde 30'u satıldı. Kalan 130 konut satışta Teknik Yapı'nın Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi olarak gerçekleştirdiği Concord İstanbul satışa çıkar çıkmaz ilgi odağı oldu.

Fikirtepe'nin ilk imar alan projesi 30 ayda bitecek!

Kadıköy Fikirtepe'de imar iznini alan ilk firma olan Teknik Yapı, 1.173 dairelik Concord İstanbul projesini satışa çıkardı. 30 ayda tamamlanması beklenen projeden 650 milyon lira ciro hedefleniyor...

Concord İstanbul’da teslimler başladı!

Fikirtepe’de 5 yıldır süren kentsel dönüşüm sürecinde yükselen projeler teslim aşamasına geldi. Bölgenin ilk daire teslimi Teknik Yapı tarafından Concord İstanbul’da yapıldı, Baysaş da sırada.

Concord İstanbul Evleri Fikirtepe fiyat!

Concord İstanbul Evleri Fikirtepe fiyat listesi 541 bin TL'den başlayarak değişiyor. Concord İstanbul projesi önümüzdeki ay teslim edilecek...

Concord İstanbul proje teslim tarihi!

Concord İstanbul proje teslim tarihi önümüzdeki ay olarak belirtiliyor. Concord İstanbul fiyatları 541 bin TL'den başlıyor...

Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükseliyor. Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlendi.

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yer alıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim?

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Projede 1.175 adet daire yer alıyor. Peki Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje Teknik Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Kadıköy Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Concord İstanbul Residence projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul Kadıköy'de dairelerin alanları minimum 47 metrekare olarak tasarlandı. Proje 11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme seçenekleri!

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme seçenekleri arasında peşinde yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Dairelerin ilk etapta 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülen proje Teknik Yapı imzası taşıyor.

Kadıköy Concord İstanbul teslim tarihi ne zaman?

1.175 adet konuttan meydana gelen Concord İstanbul Evleri Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Kadıköy Concord İstanbul Konutları teslim tarihi!

Kadıköy Concord İstanbul Konutları teslim tarihi olarak ilk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında, 2. etap teslimlerinin ise 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen Teknik Yapı Concord İstanbul Konutları 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

concord istanbul teslim Haberi

concord istanbul teslim


Kentsel dönüşümün pilot uygulaması Fikirtepe’de ilk daire teslimi Teknik Yapı tarafından Concord İstanbul Projesi’nde gerçekleştirildi. Fikirtepe’de ilk inşaat ruhsatı alan ve kat irtifakını ilk kuran Teknik Yapı, daire teslimlerine başlayan ilk marka oldu. İnşaat sektöründeki en gururlu günlerden birini yaşadığını belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Concord İstanbul Projesi’ndeki ilk daire teslimini bizzat yaptı. Yüzlerce hatta binlerce insanın güvenerek kendilerine teslim ettiği riskli binaları yıkıp yerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın öngördüğü şartlara haiz bir proje yaptıklarını aktaran Umut Durbakayım “20 Şubat 2014’de Fikirtepe’deki ilk ruhsatı alan firma olmanın yanı sıra Teknik Yapı markası olarak bir kez daha sözümüzü yerine getirmenin gururunu yaşıyorum” dedi. Daire teslimlerinin, toplam 1.170 daireden oluşan Concord İstanbul’daki ilk etabı kapsadığını açıklayan Umut...