29 / 04 / 2024

Confetti Miami banyo halıları

Confetti Miami banyo halıları

Banyo halısında öncü Confetti, ipeksi dokunuşuyla ayaklarınızı yerden kesecek Miami koleksiyonuyla banyolarınızın havasını değiştiriyor. Confetti Miami banyo halısı ile konfor ve de şıklık bir arada.

Confetti Miami koleksiyonu şıklığı ve konforu bir arada sunuyor!

Confetti Miami koleksiyonu, ipeksi dokusuyla şıklığı ve konforu bir arada sunuyor.Miami koleksiyonu, jel tabanı sayesinde yaşanabilecek küçük kazaları önlüyor, anti-bakteriyel yapısıyla banyolarda sağlıklı kullanım alanları oluşturuyor

Confetti, doğanın narin ve kibar etkisini banyolara taşıyor!

Türkiye’nin öncü banyo halı üreticisi Confetti, yüzde 100 pamuklu yapısı sayesinde çevre dostu olma özelliğiyle de ön plana çıkıyor. Naturel koleksiyonuyla şık ve modern modeller tasarlayan Confetti, doğanın narin ve kibar etkisini banyolara taşıyor

Confetti, Sevgililer Günü’ne özel halı tasarladı!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti, Sevgililer Günü’ne özel tasarladığı halısıyla banyonuzu kırmızının şıklığı ile buluşturuyor. Confetti Elite Afrodis, dokusu ve renk seçenekleriyle O’na aşkınızı anlatmak için sizi bekliyor.

Confetti ile renklerin zarafeti banyoları süsleyecek!

Confetti, 2016 yılında da banyo halı trendine öncülük ediyor. Oluşturduğu koleksiyonlarında farklı renk, desen ve modellere yer veren Confetti, 2016 yılında banyoları soft renkler ve hareketli desenlerle canlandıracak

Confetti'den yeni tasarım banyo halıları!

Banyolar için şık ve modern çözümler sunan Confetti, farklı renk ve desenlerde tasarladığı banyo halılarıyla kış mevsiminde bahar havasını estirecek.

Confetti, Afrodis banyo halısı koleksiyonu ile dikkat çekiyor!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti; sıcak yaz günlerini, kırmızının sıcak tonlarıyla banyonuza taşıyor. Afrodis banyo halısı koleksiyonu, uygun fiyatları ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor.

Confetti Efes'i banyolara taşıyor!

Banyo halıları üreten Confetti, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren İzmir’deki Efes Antik Kenti’nin güzelliğini banyolara taşıyor. Efes’in antik esintilerinden izler yansıtan banyo halıları, evinize mistik bir hava katacak.

Confetti altın sarısı ürünleriyle banyoların havasını değiştiriyor!

Birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle banyoların havasını değiştiren Confetti, 2015 yazında banyoları altın sarısıyla zenginleştiriyor. Confetti swarovski taşlı, altın sarısı ürünleriyle banyo modasının öncüsü durumuna geldi.

Confetti camiler için halı tasarladı!

Türkiye’nin banyo halısı, çocuk halısı ve proje halı üreticisi Confetti, cami ve vakıflara özel ürettiği halılar için “Çelebizade” markasını yarattı.

Okan Üniversitesi Miami kampüsünün açılışı gerçekleşti!

Okan Üniversitesi, dünyanın en önemli cazibe merkezlerinden Miami'de kampüs açtı. ABD yasalarına göre kurulan Okan International University Miami, Türk öğrencilerin yanı sıra diğer ülkelerden de öğrenci kabul edecek..

Tema Banyo'dan Niğde'ye güneş enerjisi santrali!

Yapı malzemeleri sektörünün oyuncularından Tema Banyo, güneş enerjisine yatırım yapmaya hazırlanıyor. Tema Banyo, Niğde'de kuracağı güneş enerjisi santrali ile yılda 1.6 milyon kw/saat enerji üretecek.

Okan Üniversitesi Miami'de kampüs açtı!

Türk yükseköğrenim hayatına kazandırdığı ilklerle adından söz ettiren Okan Üniversitesi, uluslararası arenadaki eğitim faaliyetlerini farklı bir boyuta taşıyarak dünyanın en önemli cazibe merkezlerinden Miami’de kampüs açtı.

Okan Üniversitesi Miami’de kampüs açtı!

Okan Üniversitesi, Miami’de kampüs açtı. ABD yasalarına göre kurulan Okan International University Miami, hem Türkiye’den, hem de farklı dünya ülkelerinden öğrencilere eğitim alternatifleri sunacak.

Confetti Miami banyo halıları Haberi

Confetti Miami banyo halıları

Soft renklerden pastel renklere kadar 16 farklı renk çeşidi sunan Confetti Miami banyo halısı, banyonuzun tasarımına uyum sağlayarak şık bir görünüm oluşturuyor. 25 mm iplik yüksekliğine sağlık Miami halılar, yumuşak ve sıcak dokunuşunun yanı sıra ayaklarınız için yüksek konfor sunuyor.


Kaymaz jel tabanı sayesinde banyolarda yaşanabilecek görünmez kazaların da önüne geçen Confetti Miami banyo halısı, aşınmaya dayanıklı yapısı ve hav bırakmaz özelliğiyle de zamana meydan okuyarak uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.


Antialerjik ve anti statik yapısıyla banyonuzda hijyenik bir ortam sunan Miami, koku bırakmaz özelliğiyle de banyonuzda temiz bir hava sağlıyor. Sizde banyonuzun havasını değiştirmek istiyorsanız, www.benimhalim.com adresine girerek Confetti Miami banyo halısı koleksiyonunu...