18 / 07 / 2024

Çongçing eyaletin şato

Çongçing eyaletin şato

Liu Çongua Çongçing eyaletine 6 şato inşa ettirdi. Konut olarak kullanılan şatolar tam 20 milyon dolara (Yaklaşık 40 milyon TL) mal oldu. Çongua büyük hedefleri olduğunu söyledi.

ATO Başkanı Gürsel Bayar: Gayrimenkul sektörü yılın ilk üç ayında yüzde 11 büyüdü!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri bugün Ankara'da tek çatı altında toplandı. GYODER 25. yılını I. Ankara Gayrimenkul Zirvesi'nde sektör ile ilgili ATO Başkanı Gürsel Bayar, sektörün 2024 yılının ilk üç ayında yüzde 11'e yakın büyüdüğünü açıkladı.

ATO'dan, ticari kredi kartları için 'taksit sayısı artsın' talebi geldi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, ticari kredi kartlarında uygulanacak olan taksit sayısının artırılmasının üretime ve ticarete olumlu yansıyacağını açıkladı. 

Konut fiyatlarındaki gidişat ne olacak? İstanbul’da daire mi, İskoçya’da şato mu, Manhattan’da gökdelen mi?

Sosyal medyada İskoçya’da bir şato ilanı ile İstanbul’daki bir daire ilanı oldukça fazla paylaşıldı. Peki konut fiyatları ne olacak? Ev alacaklar beklemeli mi? Yatırımcılar ne yapmalı? İşte detaylar...

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

Ongül Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ongül Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Öngül tarafından kuruldu.

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

ATO'nun kalıcı konut kampanyasına sanattan 1 milyon TL'nin üzerinde destek!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenmiş olan bölgelere kalıcı konut kazandırmak için "Ayın Yıldızıyım" temasıyla başlatmış olduğu bağış çağrısında sanatçı ve sanatseverlerin desteğiyle 1 milyon TL'yi aşan gelir toplandı.

ING Bank'tan müşterilerine acil resmi duyuru geldi... İNG müşterileri acil baksın

ING Bank'tan müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama geldi. İNG Bank borç kapatma kredisi başladı. İşte banka tarafından yapılan çok önemli duyurunun detayları...

ATO'dan bankalara kredi çağrısı: Depremzedenin borçlarını erteleyin!

Deprem bölgesindeki tüccarın kredi borçlarının şartsız, koşulsuz ve faizsiz olarak ertelenmesini isteyen Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, “Esnafın başvuru yapacak hali bile kalmadı” açıklamasını yaptı.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

İlk kez ING’li olacaklara özel kampanya! İNG’den yüzde 0,99 faizle kredi imkanı…

İNG Bank’tan ilk kez İNG Bank müşterisi olacak vatandaşlara müjde! Hemen şimdi İNG Bank’lı olan bütün müşteriler bu fırsattan yararlanacak. İşte İlk kez ING Bank müşterisi olacaklara özel kampanya için acele edin. İşte Turuncu Ekstra’lılara özel kampanya detayları…

Emekli promosyonunda süre uzatıldı zam üstüne zam geldi! İş Bankası, Yapı Kredi! İNG boş durur mu

Emekli promosyonlarında sürenin eylül ayına uzatılmasının ardından bankalar da art arda açıklamalar gerçekleştirmeye devam ediyor. İş Bankası ve Yapı Kredi'den sonra son açıklama ING Bank'tan geldi.

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan iş yeri kira artışlarına üst sınır talebi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, . İş yeri kiralarındaki artışlarda geçici süreyle üst sınır konulmasını talep etti. İşte detaylar...

Çongçing eyaletin şato Haberi

Çongçing eyaletin şato


Çinli milyoner işadamı Liu Çongua (59), Ortaçağ Avrupası'ndan esinlenerek Çongçing eyaletine 6 şato inşa ettirdi. Konut olarak kullanılan şatolar tam 20 milyon dolara (Yaklaşık 40 milyon TL) mal oldu. 

Hayallerinin henüz yarısını tamamladığını ifade eden Çongua ise büyük hedefleri olduğunu söyledi. 

"Fransa'daki Versailles Sarayı ile İngiltere'nin meşhur Windsor Şatosu'nu da inşa ettireceğim"...