27 / 04 / 2024

Consultra Danışmanlık Mühendislik Kimin

Consultra Danışmanlık Mühendislik Kimin

Consultra Danışmanlık Mühendislik Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Arif Salihli ve Mehmet Sinan Özcan imzasıyla 50 bin sermaye ile bugün Ümraniye'de kuruldu.

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Gülderen Alyavuz tarafından kuruldu.

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alp tarafından kuruldu.

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aygün tarafından kuruldu.

Kaçkar Taahhüt Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Taahhüt Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyup Arslangörür tarafından kuruldu.

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Güray Erden tarafından kuruldu.

Cn Proje Danışmanlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cn Proje Danışmanlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Özgeldi tarafından kuruldu.

İnanç Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnanç Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Onut Kurtkaya tarafından kuruldu.

Opt Enerji Danışmanlık Mühendislik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Opt Enerji Danışmanlık Mühendislik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Önal tarafından kuruldu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Aksu tarafından kuruldu.

Aykazone Enerji Danışmanlık Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aykazone Enerji Danışmanlık Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahsen Yıldız ve Alper Kökmen ortaklığında kuruldu.

İst Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Oycan Arslan tarafından kuruldu. 

Kaya Group Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Group Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mesut Kaya tarafından kuruldu.

Consultra Danışmanlık Mühendislik Kimin Haberi

Consultra Danışmanlık Mühendislik Kimin


Consultra Danışmanlık Mühendislik Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin sermaye ile bugün Ümraniye'de Ali Arif Salihli ve Mehmet Sinan Özcan imzasıyla kuruldu.


Consultra Danışmanlık Mühendislik Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Enerji, elektrik,enerji üretimi, enerji iletimi, enerji dağıtım ve tüketimi alanında; inşaat, tesisat, taahhüt işlerini, izolatörler, yalıtım malzemeleri, iletkenler kablolar, bunların hırdavatları, vanalar, pompalar, motorlar, fanlar, yağlı ve kuru tip transformatörler ve trafo merkezi/istasyonları ile ilgili malzeme, ekipman ve aksam, ve diğer malzeme, makine, ekipman, aksesuar, aksam, yedek parça, yan sanayi ürünlerinin, yayın ve medya ürünlerinin;  mümessilliğini, dağıtımını, alım satımını, ticaretini, transit ticaretini, ithalat, ihracat, üretimini, pazarlamasını, bakım-servis ve onarımını yapmak, bu alanlarda mühendislik, proje-tasarım, danışmanlık, test-kontrol-belgelendirme, hizmetleri vermek. 2. Yurtiçi ve yurtdışı işletmelere teknik,...