08 / 05 / 2024

Conti Çerkezköyde büyük bir fabrika kuruyor

Conti Çerkezköyde büyük bir fabrika kuruyor

Elektrikli ev aletleri markası Conti, ithalata ek vergi gelince üretimi içeride yapma kararı aldı. Çerkezköy’de büyük bir fabrika kuruyor.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Erzurum Büyükşehir'den 59 köye yol yatırımı!

Kent merkezine yapılan çalışmaları ilçelerde de uygulayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü bir yılda 59 köyde 300 bin metrekare beton kilitli parke taşı döşedi.

Mustafa Ordu, Tekirdağ Büyükşehir'in hizmetlerini eleştirdi!

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet politikalarını ve icraatlarını eleştirdi

Gaziantep Büyükşehir, 350 köyde arazi yolu açtı!

Şehir merkezindeki yol ve imar çalışmalarının yanında taşra ilçelerinde de çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son iki yıl içinde yaklaşık 350 köyde arazi yolu açtı.

Diyarbakır Büyükşehir bütçesinin yüzde 78’i yatırıma harcandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında 15 bin kilometrekarelik hizmet ağında 13 kırsal, 4 merkez ilçe ve 1042 köyde temel hizmetlerini aralıksız sürdürerek, bütçesinin yüzde 78’ini yatırım, mal ve hizmet giderlerine ayırdı.

Conti, Çerkezköy'de büyük bir fabrika kuruyor!

Elektrikli ev aletleri markası Conti, ithalata ek vergi gelince üretimi içeride yapma kararı aldı. Çerkezköy’de büyük bir fabrika kuruyor.

Yeni Büyükşehir Yasası ile arsa vergisi artacak!

Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte köyde tarlası, bağı, arazisi, kerpiç evi olanlara sürpriz vergiler çıktı. Büyükşehir tarifesinden çıkan vergiler isyan ettirdi.

BSH Türkiye, Çerkezköy'de büyük ev aletleri yatırımına geçti!

İki yıl önce Çerkezköy'de kurduğu fabrikada küçük ev aletleri üretimi gerçekleştirmeye başlayan BSH Türkiye, bu alandan çekiliyor. Fabrikada oluşan kapasite büyük ev aletlerinde kullanılacak.

Osman Zolan: Büyükşehir'in kazanımlarını en çok beldeler ve köyler hissedecek!

Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında Çameli İlçesine giden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yaklaşık 15 saat süren ziyaret programı çerçevesinde 13 köyde vatandaşlarla bir araya geldi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi süpürgeciler sitesini yapacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi süpürgeciler sitesi için ihale açtı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi otopark ihalesi yapıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 20 yıl süreyle otopark olarak kullanılmak üzere ihale açtı

İkitelli Başakşehir halkından TOKİ'ye büyük tepki

İstanbulumuzun yeni ve gelişen ilçesi Başakşehirde , özellikle Ziya Gökalp Mahallesi Halkından Başakşehir Belediyesi ve TOKİ ye yaptıkları haksız imar uygulamaları nedeniyle büyük tepki var

Son sel felaketi Büyükçekmece'ye çeki düzen veriyor

DSİ'nin aldığı son karar Büyükçekmece'de bomba etkisi yaptı. Göl çevresindeki lüks tesislere yıkım tebligatı gönderildi

 

Conti Çerkezköyde büyük bir fabrika kuruyor Haberi

Conti Çerkezköyde büyük bir fabrika kuruyor

Digicom Şirketler Grubu bünyesinde bulunan elektrikli ev aletleri markası Conti, önemli bir yatırıma hazırlanıyor. Bu yıl yüzde 50 büyüme hedefleyen marka, fabrika yatırımı yapıyor. Böylece 100 bin adet olan yıllık üretim kapasitesini 1 milyona çıkaracak. Bu da kapasitede 10 katlık bir artış olacağı anlamına geliyor. Pazardaki gelişmeler cesaret verici olmakla birlikte Conti’nin bu yatırıma yönelmesinin bir nedeni de ithal elektrikli aletlere getirilen yeni vergi düzenlemesi oldu. Hükümet, yılbaşında yerli üretimi teşvik amacıyla yüksek vergiler getirince ithalat ve dışarıda ürettirme modeli sıkıntılı olmaya başladı. Pazara verdiği ürünlerin önemli bir kısmını dışarıda ürettirerek ithal eden Conti de ithalat, ek vergi ile dezavantaja dönüşünce, aynı zamanda tasarımda da yol almak için içerde yatırım kararı aldı. Böylece hem üretim kapasitesini artıracak, hem ürün...