02 / 05 / 2024

çöp vergisi en son ödeme tarihi 2015

çöp vergisi en son ödeme tarihi 2015

Mesken, işyeri ve diğer şekillerde ödenen taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında çöp vergisi de bulunuyor. Kasım ayında verginin 2. taksiti ödeniyor. Peki, çöp vergisi en son ödeme tarihi 2015 ne zaman?

Philips FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürge en uygun nerede satılıyor?

Elektrikli ev aletleri konusunda en güvenilir ve prestijli üreticilerden Philips, elektrikli süpürge konusunda sınıfında fark yaratacak bir ürünle müşterilerinin karşısına çıktı. FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürgeyi üreten Philips, ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Arçelik toz torbalı süpürgeler en uygun bu adreslerde! 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik'in toz torbalı süpürgeleri üstün teknolojik özellikleri ile evleri tozdan kurtarırken, yormayan, pratik bir temizlik sağlayarak kullanıcılarını memnun ediyor. Peki, Arçelik torbalı süpürge fiyatları ne kadar? En uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Arzum süpürge en ucuz A101'de! Arzum elektrikli süpürge fiyatları ne kadar? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Temizliği kolaylaştıran Arzum elektrikli süpürge modelleri, yüksek emiş gücü ve verimli motorları ile dikkat çekiyor. En inatçı tozları bile zeminde bırakmıyor. Peki, Arzum süpürge Evkur'da kaç lira? Arzum Magiclean Dikey Süpürge kaç TL? İşte detaylar...

Popüler dikey şarjlı süpürgeler en uygun bu adreslerde! 3 Nisan 2023 fiyat listesi... 

Gelişen teknolojiyle birlikte büyük değişim geçiren elektrikli süpürgelerin dikey modelleri son zamanlarda büyük ilgi görüyor. Dyson ve Philips markaları satış rakamlarında en üst sıralarda yer alıyor. Peki, Dyson V10 ne kadar? Philips FC6724 Speed Pro kaç TL?

Evcil hayvan dostu Tefal akıllı robot süpürge en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal RG7675 X-Plorer Serie 75 Robot Süpürge, geliştirilmiş teknolojisi ile kullanıcılarına 4’ü 1 arada temizlik performansı sunuyor. Peki Tefal robot süpürge en ucuza nerede satılıyor? 

Fakir Filter Pro Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor? Fiyatı ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Filter Pro 800 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 800 Watt motor gücü ve 9 farklı filtreleme sistemiyle işlev görür. Peki Hepa 13 filtre ne işe yarıyor? Fakir elektrikli süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Tüp fiyatları rekora koşuyor! Fiyatları duyan vatandaşlar isyan etti! Kötü haberler ardı ardına geldi!

Tüp fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşı canından bezdirirken tüp fiyatları da rekora koşuyor. Resmen insanların ocakları değil cepleri yanıyor. Yapılan zamların ardından güncel tüp fiyatları en çok sorgulanan konular arasında yer alıyor.

Beko Powerclean Pro SD 8161 Kablosuz Şarjlı Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Beko Powerclean Pro Kablosuz Şarjlı Süpürge; emiş gücü, zemin algılama teknolojisi, akıllı ekranı, uzun çalışma süresi, geniş toz kapasitesi ile temizlikte fark yaratıyor. Peki, Beko SD 8161 dikey süpürge, en uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Electrolux Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? İşte 19 Mart 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürgesinden memnun olmayanlar sizler için Electrolux EUFC81DB Mavi Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'nin en ucuza satıldığı yeri araştırdık. İşte ürünün tüm bilgileri..

Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Yuva kuracaklar dikkat! Samsung VC07T357MHB/TR 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza Trendyol sitesinde satılıyor. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz. 

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte Fakir 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Robot süpürge alacaklar dikkat! Sizin için Fakir markalı robot süpürgeyi en ucuza nerden alabileceğinizi araştırdık. Fakir akıllı robot süpürge hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor. İşte detaylar. 

Arnica Pika ET14410 toz torbasız süpürge en uygun nerede, fiyatı ne kadar? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Pika ET14410 toz torbasız elektrikli süpürge, 8 metre erişim alanı, yıkanabilir filtre ve 2.5 litrelik toz haznesine sahiptir. Perde fırçası ve koltuk temizleme aparatları sayesinde evinizi baştan aşağı temizlemenizi sağlar. Peki Arnica Pika, kaç watt?

Fakir Inovator X 7269 Dikey Süpürge en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Fakir Inovator X 7269 Dikey Şarjlı Süpürge; toz bırakmayan çekim gücü, özel aparatları ve turbo fırçası ile temizliği pratikleştiriyor, evlerin vazgeçilmezi oluyor. Peki, Fakir Inovator X 7269 Dikey Süpürgenin kullanım süresi ne kadar? İşte detaylar...

çöp vergisi en son ödeme tarihi 2015 Haberi

çöp vergisi en son ödeme tarihi 2015

Çöp vergisi en son ödeme tarihi 2015!

Mesken, işyeri ve diğer şekillerde ödenen taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında çöp vergisi de bulunuyor. Bu vergi, Belediye Gelirleri Kanunu gereğince ödeniyor.


Çöp vergisinin mükellefi binayı fiilen kullanan olarak biliniyor. Yani çöp vergisini ödemesi gereken kişi bina sahibi değil, binayı kullanan oluyor. Çöp vergisinin hesaplaması ve ödemesi, işyerlerinde ve konutlarda farklılık gösteriyor.


Konutlarda çöp vergisi su tüketim miktarı esas alınmak suretiyle metreküp başına büyükşehir belediyelerinde 26 kuruş, diğer belediyelerde 20 kuruş olarak hesaplanıyor ve belediyeye gitmeden su faturasında yasıtılarak ödeniyor.


İşyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalarda bağlı oldukları belediyeye giderek ödeme yapmaları gerekiyor. Belediyeye yapılan bu ödeme senede iki eşit taksit halinde verilebiliyor.


Verginin ilk taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılıyor. Verginin ikinci taksit...